X

Βίντεο-ντοκουμέντο: Σοκαριστική επίθεση σε γυναίκα σε εμπορικό κέντρο

Καρέ-καρέ η πισώπλατη επίθεση ενός άνδρα, ο οποίος πηδάει πάνω στην ανυποψίαστη γυναίκα, την κλωτσά με τα πόδια και τη ρίχνει στο έδαφος.

Ant1news

Μπορεί ο παρανοϊκός άνδρας που αναίτια, απρόκλητα και βίαια επιτέθηκε με κλωτσιά κατά μίας γυναίκα στο μετρό του Βερολίνου να συνελήφθη, ωστόσο την άνανδρη πράξη του μιμήθηκε ένας άλλος ασυνείδητος άνδρας.

Συγκεκριμένα ένα νέο απίστευτο περιστατικό αυτή τη φορά στην Ολλανδία καταγράφηκε σε κάμερα, με το βίντεο να κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας την οργή και την αγανάκτηση των χρηστών.

Το βίντεο, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα ο ιστότοπος Der Politiker, φαίνεται να τραβήχτηκε από έναν άνδρα που περπατά πίσω από το θύτη και το θύμα σε ένα εμπορικό κέντρο.

Ο ασυνείδητος άνδρας αφού επιλέγει το θύμα του που περπατά μπροστά από τον άνδρα με την κάμερα παίρνει φόρα και ορμά πάνω στη ανυποψίαστη γυναίκα, κλωτσώντας τη δυνατά στην πλάτη με τα πόδια του και ρίχνοντάς τη στο έδαφος.

Στη συνέχεια, ο νεαρός το βάζει στα πόδια, με την κάμερα να καταγράφει κραυγές, χωρίς ωστόσο να γίνεται φανερό από πού προέρχονται.