X

Rising Star: σε εορταστικό κλίμα το 3ο live show

Σε χριστουγεννιάτικη διάθεση το 3o live show του Rising Star. Η εντυπωσιακή έναρξη και τα «Χριστούγεννα» από την Δέσποινα Βανδή. Ποιοι διαγωνιζόμενοι καθήλωσαν κοινό και κριτές.

Ant1news

Εντυπωσιακό και σε χριστουγεννιάτική διάθεση πραγματοποιήθηκε το 3o live show του Rising Star.

Το πιο πρωτοποριακό και διαδραστικό μουσικό talent show του ΑΝΤ1 ξεκίνησε με πασίγνωστες ελληνικές και ξένες επιτυχίες.

Ο Αντώνης Ρέμος, ο Κώστας Μακεδόνας, η Δέσποινα Βανδή και ο Χρήστος Μάστορας ανέβηκαν στην σκηνή του show και μάγεψαν για άλλη μια φορά με τις ερμηνείες τους.

Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια αλλά και οι παιδικές φωνές της χορωδίας που συνόδεψαν φωνητικά του τέσσερις τραγουδιστές, ενώ χάρισαν στο κοινό μια ξεχωριστή έναρξη.

Λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας με εντυπωσιακό γιορτινό look, καλησπέρισε κοινό και τους τηλεθεατές στο εορταστικό επεισόδιο του Rising Star.

 

 

Ο παρουσιαστής του show έστειλε τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα που πέρασαν, ενώ τον λόγο έδωσε στη Καλομοίρα και το blue room η οποία, αφού χαιρέτησε τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 σε Αμερική, Ευρώπη, Καναδά και Αυστραλία ενημέρωσε το κοινό για τα social media του show.

Φυσικά δεν έλειψαν τα πειράγματα μεταξύ της κριτική επιτροπής και του παρουσιαστή. Αυτή τη φορά λόγος ήταν οι ενδυματολογικές προτιμήσεις του Αντώνη Ρέμου και του Γιώργου Λιάγκα.

 

 

 

Από το εορταστικό Rising Star δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα «Χριστούγεννα» της Δέσποινας Βανδή. Περίπου στη μέση του και χωρίς να το περιμένει ο κόσμος η κριτής και ερμηνεύτρια ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε την αγαπημένη σε όλους χριστουγεννιάτικη της επιτυχία.

 

Το διαγωνιστικό μέρος του 3ου live show άνοιξε ο Γιώργος Μαντάς με το τραγούδι «Let me entertain you». Ο 21χρονος κατάφερε να σηκώσει τον τοίχο με ποσοστό  75%. Μόνο ένας από τους κριτές δεν τον ψήφισε, ο Αντώνης Ρέμος.  Όμως αυτό δεν του στέρησε την είσοδο στην επόμενη φάση.

Τη σκυτάλη πήρε η 26χρονη Εστέλλα Κοπάνου από τον Βόλο. Η Εστέλλα ήταν πολύ τολμηρή και τραγούδησε το «Skyfall» σε opera version. Ωστόσο, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.  Συγκέντρωσε μόλις 33% ενώ κανένας κριτής δεν της έδωσε θετική ψήφο.

Ο τρίτος στη σειρά ήταν ο 26χρονος Σταμάτης Χουχουλής, ο οποίος εξέπληξε τους κριτές, αφού παρά την ροκ εμφάνισή  του τραγούδησε τον «Θυμό». Ο Σταμάτης πήρε 4 «ναι» από τους κριτές και συγκέντρωσε 86% από την ψηφοφορία.

Αμέσως μετά στη σκηνή του Rising Star ανέβηκε ένας μαθητής λυκείου. Ο 16χρονος Θανάσης Πρέντι τους εντυπωσίασε όλους με την ερμηνεία του στο «Όνειρο ήτανε» και σήκωσε τον τοίχο με ποσοστό 90%.

Σειρά για την Αναστασία Καζαμία η οποία τραγούδησε γεμάτη αυτοπεποίθηση το τραγούδι «Paris (Ooh la la)». Η 21χρονη Κύπρια εξασφάλισε μια θέση στην επόμενη φάση σημειώνοντας 91% και παίρνοντας την θετική ψήφο των κριτών.

 

Με ένα τραγούδι από τα παλιά, το «Έλα μωράκι μου» ο Νικόλας Αντωνιάδης σήκωσε τον τοίχο την τελευταία στιγμή με ποσοστό 70%.

Έβδομος στο show διαγωνίστηκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Τραγουδώντας εξαιρετικά το «Φοβάμαι για σένα» συγκέντρωσε 92% και πέρασε στην επόμενη φάση.

Η επόμενη διαγωνιζόμενη φαίνεται πως εντυπωσίασε κοινό και κριτές ερμηνεύοντας «Τα κλειδιά». Η 16χρονη Κύπρια δεν κατάφερε να σηκώσει τον τοίχο και έμενε εκτός.

Συγκλονιστική ήταν η ερμηνεία του επόμενου παίκτη. Ο Γιώργος Παπαδάκης τραγούδησε το  «Bad to the bone» και με 90% σήκωσε τον τοίχο.

Η Κιάννα ή αλλιώς Κωνσαντίνα Ζέρβα, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, τραγούδησε το «Rolling in the deep». Σήκωσε τον τοίχο με 89% και πήρε 4 «ναι» από τους κριτές.

Στη σκηνή του Rising Star ανέβηκε η Χριστίνα Καραφυλλάκη  η οποία ταξίδεψε για το show από την Ολλανδία. Τα τέσσερα «ναι» των κριτών έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο ανέβασμα του τοίχου!

Το τραγούδι «Personal Jesus» ερμήνευσε η 19χρονη Κωνσταντίνα Γκαραβέλα όμως δεν κατάφερε να σηκώσει τον τοίχο. Μόνο ο Ρέμος και ο Μακεδόνας της έδωσαν το πολυπόθητο «ναι».

Υψηλό ποσοστό συγκέντρωσε στο 3ο live έκανε ο Μανώλης Βονάκης. Τραγουδώντας το «Δεν έχω χρόνο» σήκωσε τον τοίχο με 94%.

Η Κέλλυ Βουδούρη τραγούδησε το «Εγώ μιλάω για δύναμη» και έσπασε το ρεκόρ της βραδιάς. Η 26χρονη με την εξαιρετική της ερμηνεία σήκωσε τον τοίχο με ποσοστό 95%.

 

Τελευταίος της βραδιάς ήταν ο Χρήστος Κεραμάρης. Τραγούδησε το «Use somebody» από Kings of Leon και με ποσοστό 93% κέρδισε μια θέση στην επόμενη φάση του Rising Star.