X

Το Star Wars αποχαιρετά την Κάρι Φίσερ

Τα μηνύματα της οικογένειας του Πολέμου των Άστρων για την “Πριγκίπισσα Λεία”. Θλίψη στο Χόλιγουντ για τον θάνατο της Κάρι Φίσερ.

Ant1news

 

Ο θάνατος της Κάρι Φίσερ, της αξέχαστης  “Πριγκίπισσας Λέια” του Πολέμου των Άστρων, στα 60 της χρόνια σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένεια του Star Wars όπως και σε άλλους γνωστούς σταρ του Χόλιγουντ.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε την Κάρι Φίσερ ο σκηνοθέτης  Τζορτζ Λούκας. «Η Κάρι και εγώ ήμασταν φίλοι στο μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής μας. Ήταν απίστευτα έξυπνη. Μια ταλαντούχα ηθοποιός, συγγραφέας και κομεντιέν, με μία έντονη προσωπικότητα που όλοι αγαπούσαν».

Και συνεχίζει: «Στο Star Wars ήταν η σπουδαία και ισχυρή πριγκίπισσά μας -δυναμικ, σοφή και γεμάτη ελπίδα σε έναν ρόλο που ήταν πολύ πιο δύσκολος από ό,τι θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί. Η καρδιά και οι προσευχές μου συνοδεύουν την Μπίλι, τη Ντέμπι και όλη την οικογένεια της Κάρι, τους φίλους και τους θαυμαστές της. Θα λείψει σε όλους».

 

Το δικό του μήνυμα έστειλε κι ο Χάρισον Φορτν αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η Κάρι Φίσερ ήταν «μοναδική» και ζούσε τη ζωή της «με θάρρος».

«Η Κάρι ήταν μοναδική, λαμπρή, αυθεντική» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ηθοποιός που στη σειρά ταινιών Star Wars ερμήνευε τον Χαν Σόλο. «Αστεία και συναισθηματικά ατρόμητη. Ζούσε τη ζωή της με θάρρος» πρόσθεσε.

 

Ο σκύλος της, ο Γκάρι, την αποχαιρέτισε με τον δικό του τρόπο μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter: «Η μαμά έφυγε. Σ’ αγαπώ Κάρι Φίσερ».

 

Ο Λουκ Σκαϊγουόκερ ή κατά κόσμον Μαρκ Χάμιλ ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter μία φωτογραφία τους από τα γυρίσματα του Star Wars, γράφοντας: «Χωρίς λέξεις. Συντετριμμένος».

«Πίστεψα ότι είχα όλα όσα ήθελα κάτω από το δέντρο. Δεν τα είχα. Παρά τις σκέψεις και τις προσευχές τόσων πολλών. Είμαι πολύ, πολύ λυπημένος» έγραψε ο Άντονι Ντάνιελς στο Twitter ενώ η Γκουέντολιν Κρίστι που εμφανίστηκε στη «Δύναμη Ξυπνάει» έγραψε: «Χάσαμε την πριγκίπισσά μας».

Η πρόεδρος της Lucasfilm Κάθλιν Κένεντι είπε ότι είναι δύσκολο να φανταστεί έναν κόσμο χωρίς την Κάρι Φίσερ, για την οποία είπε ότι «υπερπήδησε τα εμπόδια».

 

«Ήταν η πριγκίπισσα Λέια για όλο τον κόσμο, αλλά για όλους εμάς ήταν μια πολύ ξεχωριστή φίλη» είπε η Κένεντι. «Είχε απίστευτο πνεύμα, απίστευτη ευφυΐα και τρυφερή καρδιά. Η Κάρι καθόρισε τη γυναίκα ηρωίδα της γενιάς μας μία γενιά πριν. Η ρηξικέλευθη ερμηνεία της ως πριγκίπισσα Λέια υπήρξε έμπνευση δύναμης και αυτοπεποίθησης για τις νέες γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο».

Τη θλίψη τους εξέφρασαν επίσης ο ηθοποιός -και φίλος της Κάρι Φίσερ- Γουίλιαμ Σάτνερ, ο οποίος έγραψε ότι «ένα σπουδαίο ταλέντο και φως έσβησε», καθώς και ο Τζο Μαντένια, η Μάργκαρετ Τσο και ο Στίβεν Φράι.