X

Θρίλερ για τα αίτια θανάτου του Τζορτζ Μάικλ

Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση. Τι ανακοίνωσε η αστυνομία. Εξακολουθεί να "πολιορκείται" απο θαυμαστές το σπίτι του στο Λονδίνο.

Ant1news

Θρίλερ για τα αίτια θανάτου του Τζορτζ Μάικλ πυροδοτεί η ιατροδικαστική έκθεση.

Σύμφωνα με πηγές της βρετανικής αστυνομίας, απο το πόρισμα του ιατροδικαστή δεν προκύπτει σαφής ένδειξη για τα αίτια θανάτου του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Όπως αναφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, στην έκθεση του ιατροδικαστή υπάρχει η επισήμανση "ασαφείς" σε ότι αφορά τους λόγους που οδήγησαν στον θάνατο τον Τζορτζ Μάικλ.

Οι αστυνομικοί αναμένουν τώρα τα αποτελέσματα μιας σειράς εξετάσεων, τοξικολογικών και άλλων, ώστε να καταλήξουν σε τι οφείλεται ο χαμός του τραγουδιστή.

Τα δεδομένα αυτά θα τα έχουν διαθέσιμα μέσα στις επόμενες 10-15 ημέρες, όπως εκτιμούν ειδικοί, οι οποίοι έχουν ανοίξει φάκελο για την υπόθεση, στην οποία ο θάνατος του Μάικλ αναφέρεται ακόμη ως ανεξήγητος, αλλά όχι ως ύποτπος.

Ο τρραγουδιστής πέθανε σε ηλικία 53 ετών, ενήμερα τα Χριστούγεννα, με τον ατζέντη του να λέει ότι κατέληξε λόγω της καρδιάς του.

Εν τω μεταξύ, το τελευταίο "αντίο" στον δημοφιλή καλλιτέχνη θα ειπωθεί σε δύο διαφορετικές τελετές, μία ανοιχτή για το κοινό και μια σε στενό κύκλο για συγγενείς και φίλους, όπως μεταδίδει απο το Λονδίνο, ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1, Ισάακ Καριπίδης, ο οποίος καταγράφει και την "πολιορκία" του σπιτιού του Κυπριακής καταγωγής τραγουδιστή απο πολυάριθμους θαυμαστές του.