X

Ο Τύπος της Πέμπτης

Ο γρίφος με τα μπλοκάκια, τα «κόκκινα» δάνεια και η μαύρη εργασία μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Το χάος με τις εισφορές στα μπλοκάκια, ο ψηφιακός σύμβουλος για τα «κόκκινα» δάνεια, καθώς και η πάταξη της αδήλωτης εργασίας είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Διαφάνεια στα χειρουργεία – ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ----Περιμένοντας το ψύχος----ΚΥΠΡΙΑΚΟ – Πυρετώδεις προετοιμασίες για τη διάσκεψη της Γενεύης----ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – Δέκα απαντήσεις σε δέκα ψέματα της Ν.Δ.----ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ – Καμιά εισφορά χωρίς έσοδα----ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – Καλό το 2016, καλύτερο το 2017----ΕΡΝΤΟΓΑΝ – «Να σεβόμαστε τις μειονότητες’----Νετανιάχου κατά στρατοδικών.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Παγίδα η μεγάλη αύξηση των εισφορών – Η κυβέρνηση φοβάται ότι η εκτίναξη φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής θα υπονομεύσει το πλεόνασμα του 2017----Επεισοδιακή και η αποσυναρμολόγηση της ρόδας----Στον «αέρα» το σύστημα ηλεκτρονικών αποδείξεων----Περισσότεροι τουρίστες το ’17----94.500 αιτήσεις για 21.000 θέσεις---Δεν αποδίδει το εξάωρο στη Σουηδία----Επικοινωνία Ομπάμα με Ερντογάν – Για το Κυπριακό----Εκτινάχθηκαν οι τιμές των καυσίμων – ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΕ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ – Νέα μέτρα και ανατροπές στην αντιλαϊκή ατζέντα του 2017----ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ – «Σενάρια» για τμηματικές εκταμιεύσεις δόσεων και αντιλαϊκών μέτρων----ΚΥΠΡΙΑΚΟ – Παζάρι με πολλούς «παίκτες» με κινδύνους για τους λαούς όλης της περιοχής----ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ – Κατά 105,4% υπερκαλύπτεται το πλάνο και συνεχίζουμε.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΑΣΥΔΟΤΟΣ ο Σώρρας – Χιλιάδες απελπισμένοι πολίτες της κρίσης στα πλοκάμια της «σκοτεινής συμμορίας» - Το παραμύθι με τα αόρατα ομόλογα των 600 δις δολαρίων----Η αναλυτική πρόγνωση για Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή----Ο Τσίπρας και Περιστέρα στο θέατρο με αποδοκιμασίες----«Νάρκη» στα θεμέλια του ΕΦΚΑ με το καλημέρα----Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ – «Γιατί έγραψα τα βιβλία για τους αγίους»----ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΝΕΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ.

ΕΘΝΟΣ: Ψηφιακός σύμβουλος για «κόκκινα» δάνεια – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ----Ταξίδι στα… αστέρα για τα προσφυγόπουλα----ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΜΟΙΡΙΔΗ – ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΦΡΑΝΣΟΥΑΖ----Οδηγός επιβίωσης για τις εισφορές στα «μπλοκάκια»----ΜΠΟΝΑΜΑΣ ΜΑΡΙΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ----Τα χαμένα παιδιά του Ολοκαυτώματος – Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Φρενοκομείο με τα… ομόλογα Σώρρα – ΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ----ΥΠΟΠΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ----Αλβανία, η… Κολομβία της Ευρώπης – ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ----ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΘΕΟΦΑΝΙΩΝ ΜΕ ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ----ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ ΕΩΣ 20% Ο ΚΑΦΕΣ ΛΟΓΩ ΕΦΚ – ΕΝΩ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤ----Νέα γκέλα για την ΑΕΚ, νίκη στις καθυστερήσεις για τον Θρύλο.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Χίλιοι Ράμπο για τη μαύρη εργασία – ΑΜΕΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ – Η ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΤΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ----«ΣΠΕΡΝΟΥΝ» ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ----ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ – Ο «εμφύλιος» των πολυκατοικιών----Έρχονται… άσπρες μέρες από αύριο – Χιόνια και στις παραλίες----Μπλόκο σε Ψυχάρη, αγωνία για τους εργαζόμενους – ΔΟΛ: ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ 180 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ----ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑ – Μύλος στις οικονομικές και δικαστικές Αρχές.

ΤΑ ΝΕΑ: Σέρνουν την αξιολόγηση, ξορκίζουν τις κάλπες – Ζήσε Μάρτη μου, από την κυβέρνηση που μεταθέτει διαρκώς τις κρίσιμες ημερομηνίες για να κλείσει η διαπραγμάτευση----ΠΟΤΕ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ----ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ – Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝ ΣΚΟΡΣΕΖΕ ΜΕ ΜΙΑ «ΣΙΩΠΗ».

ESPRESSO: ΣΤΟΙΧΕΙΑ φωτιά από την οικογένεια Παντελίδη – Τι συνέβη στην καμπίνα του μοιραίου τζιπ – Στη θέση του συνοδηγού βρέθηκε μόνο DNA του τραγουδιστή! Στο τιμόνι όμως και βιολογικό υλικό από γυναίκα----ΟΙ ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ – «Μου είπε τέλος και την έσφαξαν»----32ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΤΟΥ! ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΓΑΝΙΣΕΙ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ----Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ, ΜΑΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΘΑΓΟΥΕΪ----Ο χάρτης του χιονιά----Τρομάζει η γρίπη----ΤΑ GAY ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ «ΕΦΑΓΑΝ» ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ.