X

Ο Τύπος της Τρίτης

Το Κυπριακό, οι αλλαγές στις Πανελλαδικές και το σχέδιο για τις βραχονησίδες της Ελλάδας μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, οι «μυστικές» αλλαγές στις Πανελλαδικές και το πρόγραμμα κατοίκησης νησίδων και βραχονησίδων στο Αιγαίο είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: ΤΣΙΠΡΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ – Με εθνική γραμμή και βούληση για λύση – Επικοινωνία του πρωθυπουργού με Ερντογάν και ανοιχτό ενδεχόμενο μετάβασης στη Γενεύη αν διαφανεί συμφωνία----Ο χιονιάς έντυσε στα λευκά ακόμα και την Αττική – ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ----ΠΟΛΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ – 38 νεκροί στην Ευρώπη----«Παγώνει» οφειλές έως 500 ευρώ η ΔΕΗ – ΑΦΟΡΑ 1,15 ΕΚΑΤ. ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ----Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΝΤΑ: «Συστηματικοί ψεύτες» Ν.Δ. και «Πρώτο Θέμα»----ΜΕΡΚΕΛ ΠΡΟΣ ΜΕΪ: «Δεν θα σου κάνουμε τη χάρη»…

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σκληρό πόκερ για το Κυπριακό – Άγνωστο αν θα παραστούν Τσίπρας-Ερντογάν στη Γενεύη – Τηλεφωνική επικοινωνία χθες----Χιόνιζε τη νύχτα στην Αθήνα – Κλειστά τα σχολεία---Στα όριά του το ενεργειακό σύστημα----Ο Τραμπ έδωσε υψηλή θέση στον γαμπρό του – Με άγνωστες αρμοδιότητες----Εικόνες ντροπή στη Μόρια----Καθυστερεί η μεταβίβαση του Ελληνικού----Η Αντιτρομοκρατική συνέλαβε και δύο επικίνδυνους ληστές – ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΡΟΥΠΑ----Κατοίκηση 28 νησίδων και βραχονησίδων – ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ – Διαπραγμάτευση που διεξάγεται με όρους διχοτομικής λύσης----ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ – Τραγικός απολογισμός με νεκρούς και αποκλεισμένους χωρίς θέρμανση----ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ – Εντείνονται οι προετοιμασίες για τα μπλόκα στις 23 Γενάρη----ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – Άμεση μετεγκατάσταση των προσφύγων σε κλειστούς θερμαινόμενους χώρους.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΑΛΙΜΟΝΟ στις κύριες συντάξεις! Το μαρτύριο δεν τελειώνει! Μειώσεις-σοκ σε (τουλάχιστον) 1.000.000 δικαιούχους – Θα γλιτώσουν μόνο όσοι παίρνουν έως 600 ευρώ----Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ»----Τα media στη χώρα του “Other People’s Money”----Ο ΧΙΟΝΙΑΣ ΤΟΥ… ΧΙΟΝΙΑ – Δραματικές καταστάσεις σε Κύμη, Λέσβο και Σκόπελο----Εξαφανίστηκαν φάκελοι με μεταπτυχιακά----Με καθυστέρηση (!!!) θα έρχονται στην Ελλάδα καινοτόμα φάρμακα και θεραπείες.

ΕΘΝΟΣ: «Κρυφές» αλλαγές στις Πανελλαδικές – ΝΕΟ ΤΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΕΤΙΝΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ----Τηλεφωνική γέφυρα Τσίπρα-Ερντογάν – ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ----ΧΙΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ ΤΗΣ ‘ΑΡΙΑΝΔΗΣ’ Η ΕΛΛΑΔΑ----Η προκήρυξη για τις 1.666 προσλήψεις στον χώρο της Υγείας----Selfie ΜΕ τους Μανιάτες της Apple.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Νέος… ΕΝΦΙΑ με μείωση αφορολόγητου – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΒΗΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕ ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ----ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ----ΝΕΟ ΣΦΟΔΡΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ – Στα λευκά και η Αθήνα, στον πάγο οι πρόσφυγες----Σύμπραξη Μαζιώτη-Ρούπα με Παλαιοκώστα – ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΠΛΙΣΜΟΥ----ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ ΓΙΑ 2.244 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ – ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ----ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΣΧΟΛΕΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ----ΤΖΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ CIA – «ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΟΛΗ Η 17Ν».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: ΣΥΝΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ «ΕΘΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ» ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ – Συναίνεση στην Αθήνα παζάρια στη Γενεύη – ΣΗΜΕΙΩΤΟΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ-ΑΚΙΝΤΖΙ----Η ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ – «Κλειστόν» λόγω χιονιά----Πληθαίνουν οι εκκλήσεις για τη μη έκδοσή τους – Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 8 ΤΟΥΡΚΩΝ----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΝΔ-«ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» - Πυρά με αφορμή την προσφυγή των καναλαρχών στο ΣτΕ----ΑΔΩΝΙΣ – Στη Στέγη Γραμμάτων ο μεγάλος Άραβας ποιητής---ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕΗ: ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ.

ΤΑ ΝΕΑ: Συναίνεση χωρίς αντίκρισμα – Σε εθνική γραμμή οι αρχηγοί για το Κυπριακό – Μικρές προσδοκίες από τη Γενεύη----ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ – ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ----ΟΙ «ΣΦΑΙΡΕΣ» ΤΗΣ ΜΕΡΙΛ ΣΤΡΙΠ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ.

ESPRESSO: 5 ΧΡΟΝΙΑ φυλακή ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΡΝΟ – Η περιπέτεια της Τζούλιας με το ΣΔΟΕ για την ταινία του Σειρηνάκη – Τι δηλώνει στην Espresso «ΜΕ ΕΜΠΛΕΞΕ Ο ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ»----ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ----Τα λεσβιακά φιλιά της Ηλέκτρας από το «Νησί»----Ο «Αρχιεπίσκοπος» του Σώρρα που ορκιζόταν στον Δία----Χαροπαλεύει αγοράκι 2,5 ετών στο Παίδων έπειτα από κακοποίηση----«ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ» Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ----Το ραντεβού του Ρέμου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.