X

Ο Τύπος της Τετάρτης

Η εισαγγελική έρευνα στη Novartis, o “κόφτης” σε συντάξεις και αφορολόγητο, οι στόχοι της Ρούπα και η τρομοκρατική επίθεση εναντίον των ΜΑΤ μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η νέα έρευνα για τα οικονομικά της Novartis, το νέο “μαχαίρι” σε συντάξεις και αφορολόγητο, η λίστα με ονόματα στόχων στο σπίτι της Ρούπας, καθώς και η επίθεση με καλάσνικοφ με τραυματία αστυνομικό των ΜΑΤ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Χιονοστιβάδα Novartis – ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ---ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΟΛΑΝΤ-ΜΕΡΚΕΛ – Δημιουργείται ευρωπαϊκή γραμμή για το Κυπριακό-----Με απολύσεις γιόρτασε τον πρώτο χρόνο του ο Μητσοτάκης----Εισαγγελικό «όχι» στην έκδοση των Τούρκων στρατιωτικών – ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ----ΧΙΟΝΙΑΣ ΣΕ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ – Σε πολεμικό πλοίο θα στεγαστούν οι πρόσφυγες της Λέσβου----Ξεπέρασαν τους 50 οι νεκροί από το ψύχος στην Ευρώπη.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ήθελαν  νεκρό αστυνομικό – Επίθεση με καλάσνικοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ----Μέτρα για την αποτροπή μπλακ άουτ – Έκκληση για περιορισμό κατανάλωσης τις βραδινές ώρες – Πολλά προβλήματα στα νησιά----Αφορολόγητο και συντάξεις στον «κόφτη» - Συζητάει η κυβέρνηση----Τσίπρας με Μέρκελ και Ολάντ – Επικοινωνία για το Κυπριακό----Στον αέρα οι πωλήσεις ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΔΕΣΦΑ----«Όχι» στην έκδοση των Τούρκων αξιωματικών – ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΛΕΩΣ----Μειώνονται οι επισκέπτες στα μουσεία----Οι ευρωπαϊκές βλέψεις του Φιγιόν.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – Επείγοντα μέτρα προστασίας από την κακοκαιρία ζητάει το ΚΚΕ – Πρωτοβουλίες αναλαμβάνουν ταξικά σωματεία και φορείς του λαϊκού κινήματος----7η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ – «Οργανώνουμε το δικό μας σχέδιο αντεπίθεσης»----ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ – Εντείνονται τα παζάρια με βάση διχοτομικά παζάρια----ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΝΟΕΜΒΡΗΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2016 – Στο 122,35% η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΣΤΟΧΟΙ Κυριάκος Σαμαράς! Παρακολουθούσαν τις δηλώσεις Τσίπρα, Βενιζέλου, Παπαδήμου – Συγκλονιστικά στοιχεία στις σημειώσεις και στα σχεδιαγράμματα που βρέθηκαν στο σπίτι της Ρούπα – ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ: Ήθελαν νεκρό αστυνομικό----ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ-ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΚΒΙΑΣΗΣ – Συνελήφθησαν χθες ο Κουρτάκης (ο στενός φίλος του Μαρινάκη) και το «δεξί του χέρι»----«Κόλαση» στη χιονισμένη Θεσσαλονίκη – Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ----Χαράτσια, κυνηγητό και κατασχέσεις για ελεύθερους επαγγελματίες----ΚΑΝΕΙ ΤΖΙΖ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ NOVARTIS----Τα… τρις εξαμαρτείν για Σώρρα-----Τρεις μήνες τελικά η παράταση στο απολύτως παρανοϊκό ηλεκτρονικό «πόθεν έσχες».

ΕΘΝΟΣ: Λίστα Ρούπα με 70 στόχους – ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΕΘΝΟΣ»----ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ – ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ----Έκτακτα μέτρα για να αποτραπεί το μπλακ άουτ – ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ----ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – Σε προτεραιότητα μπαίνει η έρευνα για το σκάνδαλο Novartis----ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΙΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ----ΛΕΣΒΟΣ – Καταστράφηκε η βάρκα που έσωσε 4.500 πρόσφυγες.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: 21 απαντήσεις για το γρίφο των νέων εισφορών – ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ «ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ»----«ΟΧΙ» ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΩΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ – ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ----Ο χιονιάς εγκλώβισε στα ΙΧ τους Θεσσαλονικείς – ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ – ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΕ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ----ΣΤΟΧΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ – Η ΕΛ.ΑΣ. ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑΣ----ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ – ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η ΕΣΗΕΑ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Η Novartis στο χειρουργείο – ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ – ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΙΜΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Ο ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ – ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ----Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΙΣΜΟΥ----Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ – Θεσσαλονίκη… ανάλατη πόλη----ΓΕΝΕΥΗ-ΚΥΠΡΙΑΚΟ – Λεπτομέρειες… με σημασία----ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ – Εισαγγελέας: Να μην εκδοθούν----«ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ» - Ακροδεξιά σύνταξη----ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ: ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ «ΚΟΦΤΗ»----ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΑ «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» ΜΕ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ.

ΤΑ ΝΕΑ: Το αφορολόγητο στον βωμό της αξιολόγησης – Η κυβέρνηση φαίνεται πως αποδέχεται να μπει στο τραπέζι η μείωση του ετήσιου εισοδήματος που απαλλάσσεται φόρου----ΚΥΡΙΑΚΟΣ: ΘΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ----ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ----ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΜΕ 48 ΟΜΑΔΕΣ----ΔΕΣΠΟΜΑ ΚΟΥΡΤΗ, ΒΙΚ ΚΑΤΣΙΚΑ – «ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΑΤΡΟ, ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚΜΑΝ».

ESPRESSO: ΤΙ ΕΠΑΘΕ πριν το τροχαίο – Συνταρακτικά ευρήματα από τον ιατροδικαστή Κ. Ανδρέου - Κακώσεις στο σώμα του Παντελίδη που δεν προκλήθηκαν στο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου – Οργισμένη η Μίνα Αρναούτη: Οδηγούσε εκείνος, σας αρέσει δεν σας αρέσει----Στη… φάκα οι δημοσιογράφοι Κουρτάκης, Τζένος----Σαμαράς, Μητσοτάκης στο στόχαστρο της Ρούπα – ΕΠΙΘΕΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΑ----Κραυγή αγωνίας από τη σύζυγο του Καρουσάκη----Show από τον Σώρρα στον Θέμο----«ΑΝΤΙΟ» ΣΤΗ ΣΑΚΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ.