X

Ο Τύπος της Πέμπτης

Οι διαπραγματεύσεις για την β’ αξιολόγηση και η κρίσιμη διάσκεψη στη Γενεύη για το Κυπριακό μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων μεταξύ Αθήνας και θεσμών και η διάσκεψη-ορόσημο για το Κυπριακό είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Ασκήσεις επί χαρτών – ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ----Αγώνας δρόμου για τη στέγαση των προσφύγων----Ο χιονιάς παγώνει Ήπειρο, Θεσσαλία, Μακεδονία – 65 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ----Δεύτερο «¨όχι» στην έκδοση των Τούρκων – ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ Α.Π.----ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΣ. ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ: Το τραύμα έχει «παγώσει», τώρα είναι η στιγμή της λύσης----ΜΗΝΥΜΑ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ: «οι θεσμοί μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη»----Ριάλιτι κατασκοπείας.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Μαύρος» Δεκέμβριος στην αγορά – Μεγάλη πτώση τζίρου στα μικρά καταστήματα – Συγκρατημένη στα μεγάλα εμπορικά----Το «αντίο» Ομπάμα και η έκρηξη Τραμπ----Και οι ΔΕΚΟ στο αφορολόγητο----Ανησυχία εκ των υστέρων για βραχονησίδες----Πολυμερής για Κυπριακό με πολλά «αγκάθια»----Στον πάγο παραμένει η Β. Ελλάδα----Άρχισε η ανέγερση του τεμένους----Σε τροχιά επιστροφής στη ΔΗΣΥ ο Γ. Παπανδρέου – ΕΡΩΤΗΜΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ» - Ενίσχυση της φοροληστείας στα σχέδια κυβέρνησης-κουαρτέτου…----ΚΥΠΡΙΑΚΟ – Παζάρι με μεγάλη διάρκεια για τη νέα «διχοτομική λύση»----ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ – Να αλλάξει συνολικά ρότα ο λαός να συμπορευτεί με το ΚΚΕ----ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ – Κλιμακώνουν τον αγώνα με δίκαια αιτήματα για την επιβίωσή τους.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΚΙΝΗΣΗ φωτιά την αξιολόγηση – «Κόφτης» και μετά το 2018! Καταστροφικές μειώσεις μισθών και κύριων συντάξεων – ΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ – ΤΟ… ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ----Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την απόπειρα κακουργηματικής εκβίασης – ΑΡΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ----ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ – «Η υπόθεση Novartis πιο σοβαρή από τη Siemens»----Χιονοθεσσαλονίκη!----28,2% δίνει η Κύπρος, 29,2% ζητούν οι Τούρκοι----Επικυρώθηκε η ποινή της Γ. Τσατάνη----Τραγωδία με ελλείψεις κρίσιμων φαρμάκων και κλινών στις Μονάδες Εντατικής----Αγωνία για την επόμενη ημέρα! Σε διαδικασία πτώχευσης πλέον ο ΔΟΛ.

ΕΘΝΟΣ: Τα μυστικά για έξοδο με πλασματικά έτη – ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΤΟ 2017---ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ – Ιστορίες τρέλας στα παγωμένα τρένα----ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ – Μια νύχτα στα καταφύγια των αστέγων----ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ----Θεός της απασχόλησης δηλώνει τώρα ο Τραμπ----Παζάρι επί… χάρτου για το Κυπριακό.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κόφτης έως 32% σε κύριες συντάξεις – ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΙΩΣΕΩΝ ΟΙ «ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ» - ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙΣΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ----Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ----Ο χιονιάς πλήγωσε τη χώρα – ΣΟΒΑΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ----ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ – Η «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ» ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ----ΜΕΙΩΘΗΚΕ 17,6% Ο ΓΙΟΡΤΙΝΟΣ ΤΖΙΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ----ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ «ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ» ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ – ΧΡΕΩΣΑΝ 30ΧΡΟΝΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ 2.928 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ----ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ CIA – Ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον Τραμπ στα χέρια της Μόσχας----ΕΜΠ – Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Σκάνδαλο πολλών λίτρων – ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ----ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ-«ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» - Προκλητική προστασία στα μεγαλοστελέχη τους----ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΦΩΦΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΥ – Κλειδώνει σήμερα η επιστροφή Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ μέσω Δημοκρατικής Συμπαράταξης----ΟΜΠΑΜΑ-ΤΡΑΜΠ – Επεισοδιακή μετάβαση----ΥΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΧΙΟΝΙΑΣ – «Αριάδνη» ήταν και πάει…----ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΝΤΕΙΟΥ: Η ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

ΤΑ ΝΕΑ: Κλίνατε (πάλι) επ’ αριστερά στις ιδιωτικοποιήσεις – Μία “off” ενημέρωση Σταθάκη ρίχνει φρέσκο πάγο στη γραμμή της κυβέρνησης για την ενέργεια----ΟΜΠΑΜΑ «ΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ»----ΠΑΣΟΚ – ΡΑΝΤΕΒΟΥ (ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ) ΦΩΦΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ----ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ – «ΜΕΡΙΛ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΑΗ ΤΡΑΜΠ»----ΑΡΣΕΝΑΛ – ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ 20ΧΡΟΝΟ.

ESPRESSO: Η ΑΡΧΗ του τέλους – Ανατριχιαστική πρόβλεψη από τον Ιταλό «Νοστράδαμο» Ματέο Ταφούρι – ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ, ΑΝ ΣΤΟ ΣΑΛΕΝΤΟ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΑΣΤΡΑΠΕΣ----Νέος γρίφος-σοκ για τον Παντελίδη – ΠΟΙΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ;----Μαστοράκης εναντίον Alpha και Μενεγάκη----ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ – Η Επαναστατική Αυτοάμυνα πυροβόλησε τον αστυνομικό----Ο Πρέκας γέρασε λόγω «Ληστείας»----$1.000.000 για το βίντεο με τα… όργια του Τραμπ.