X

Ο Τύπος της Παρασκευής

Οι διαπραγματεύσεις για την β’ αξιολόγηση και το Κυπριακό μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Οι επαφές Τσακαλώτου για κλείσιμο της αξιολόγησης και η πολυμερής για το Κυπριακό είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Βήμα-βήμα προς τη λύση – ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ----Εισαγγελική έρευνα για την παράλυση της Θεσσαλονίκης----ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡ. ΣΠΙΡΤΖΗ: Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τα τρένα που κόλλησαν----ΚΟΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ – Μοσκοβισι: «Ελάχιστα τα σημεία που εκκρεμούν»----Νέο πρόγραμμα εργασίας για 10.000 ανέργους 55-67 ετών – ΑΠΟ ΤΗ Ρ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ----Μέσω ΟΑΕΔ 4.000 προσλήψεις για νοσοκομεία και ΠΕΔΥ----ΤΟΥΡΚΙΑ – Ξύλο για το δημοψήφισμα----ΓΕΡΜΑΝΙΑ – Κάθε φέτος και καλύτερα.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Οι διαφορές παρέμειναν στην Γενεύη – Σε νέο γύρο επαφών όλων των μερών για το Κυπριακό οδηγεί η πολυμερής----Μήνυμα Σόιμπλε στην Αθήνα για παραμονή στο ΔΝΤ----Αντίδραση Άγκυρας για τις βραχονησίδες----Πολιτικός «γάμος» Παπανδρέου-Γεννηματά----Πεδίο μάχης η τουρκική Βουλή----Γονίδιο κατά του καρκίνου – «Φρέναρε» τις μεταστάσεις----Μείωση έως και 20% στις νέες συντάξεις----Εμπλοκή στο σχέδιο απόσχισης του ΑΔΜΗΕ – ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ – Συνεχίζονται με βάση το διχοτομικό σχέδιο που χειροτερεύει!----ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ – Αποκάλυψε τις επιπτώσεις από τις πολιτικές «απελευθέρωσης» Ενέργειας και Μεταφορών----ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ – Μια κερδισμένη μάχη με μεγάλη πολιτική σημασία----ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΥΡΩΖΩΝΗ-ΔΝΤ – Διαδοχικά αντιλαϊκά μέτρα με άξονα τα «πλεονάσματα» και τη διαχείριση του κρατικού χρέους----ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ATHENS LEDRA» - Αγωνιστικό πρόγραμμα δράση με κλιμάκωση στις 25 Γενάρη---Προχωρά η ανάπτυξη του ΝΑΤΟ στα σύνορα με τη Ρωσία----ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – Ανακοίνωσε την επαναπροώθηση αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Ο... ΓΙΩΡΓΟΣ στον τόπο του εγκλήματος – Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο πρωθυπουργός που άνοιξε την πόρτα στο Μνημόνιο – «Σύμφωνο συμβίωσης» Παπανδρέου-Γεννηματά----Χωρίς ιδιότητα ο Αναστασιάδης στη Διάσκεψη του παραλόγου----Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ – Η παγίδα στο Παλάτι των Εθνών----ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – 590.885 ευρώ «σκόρπισε» για τις εορτές ο Καμίνης----Με καρτοπληρωμή και οι λογαριασμοί ΔΕΚΟ-τηλεφωνίας----ΣΚΟΠΕΛΟΣ! ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ ΠΟΤΕ----ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΓΜΕΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ----Σήμερα στο εδώλιο Κουρτάκης, Τζένος----Η Γερμανία στέλνει «πακέτο» στην Ελλάδα τους πρόσφυγες που αιτούνται άσυλο.

ΕΘΝΟΣ: Ο νέος λογαριασμός για τους αγρότες – ΟΙ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2022----ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ – Η ζωή στον λασπότοπο της Μαλακάσας---- Δωρεάν μεταπτυχιακά για οικονομικά αδύναμος – ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ----ΠΡΩΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ – ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ----ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ – Παγκόσμιος σάλος για τις νύχτες του Τραμπ στη Μόσχα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ψυχρολουσία από ΔΝΤ και Ευρώπη – ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΛΗΨΗ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2018-2020----«ΙΧΝΗ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΡΟΥΠΑ----Τουρκικά αγκάθια στο Κυπριακό – ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΓΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΟΥ----ΜΗΝΥΜΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΨΕΡΙΜΟ, ΚΩ – «ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ»----540 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ – ΒΟΜΒΑ ΧΡΕΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Α ΘΞΗΣΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ----Εμφύλιος Τραμπ με CIA και επίσκεψη-μυστήριο της Λεπέν στον Πύργο του – ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ----ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΦΟΙΝΙΚΕΛΑΙΟ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Σε διασταυρούμενα πυρά η Ελλάδα – ΣΕ ΝΕΕΣ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΤΖΕΡΙ ΡΑΪΣ (ΔΝΤ): ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΣ----ΚΥΠΡΙΑΚΟ – Τόσο κοντά, τόσο μακριά----ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΑ-ΛΥΚΕΙΑ – Νέα προγράμματα σπουδών παντού----ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ – Στα δικαστήρια η ελευθερία έκφρασης----ΤΡΑΜΠ-ΠΟΥΤΙΝ – Γαϊτανάκι κατασκοπίας----ΜΠΑΣΚΕΤ: «ΘΡΥΛΙΚΗ» ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (67-69).

ΤΑ ΝΕΑ: Με κομμένη την ανάσα – Ιστορικές στιγμές για το Κυπριακό στην πολυμερή Διάσκεψη της Γενεύης – 18 Ιανουαρίου το νέο ραντεβού σε επίπεδο τεχνοκρατών----ΣΕ ΓΡΑΜΜΗ ΔΝΤ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΚΑΙ «ΡΟΥΚΕΤΑ» ΣΟΪΜΠΛΕ----Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ – Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ-----ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ – «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΜΨΥΧΩΝΕΙ»----ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΠΡΟΚΡΙΣΗ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗ  ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ.

ESPRESSO: ΠΟΡΝΟ τέλος ΛΟΓΩ ΓΑΜΟΥ – Η πολυσυζητημένη Άννα-Μαρία μιλάει στην Espresso----Μαλλιά κουβάρια η Σαμπρίνα με τη Μίνα (του Παντελίδη)----Η Πετρουτσέλι χώρισε από τον ανιψιό του Λιάπη----Η 18χρονη κόρη του «Ρόκι»----Ο Χαριτάτος, τα καψώνια και το… υπόθετο Μπαρμπαρίγου----ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΠΤΩΜΑ ΣΕ ΚΑΔΟ----Στην Αθήνα ο «Άθικτος» του γαλλικού σινεμά----ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΠΙΑΝΙ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ----Εξώδικη δήλωση στην Espresso από τη χήρα του Νικόλαου Σαγιάκου.