X

Μπουτάρης: Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Δημάρχου της Θεσσαλονίκης κατά την παρουσίαση της νέας πολιτικής κίνησης τριών πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ.

Ant1news

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη κατά την διάρκεια της παρουσίασης της νέας πολιτικής κίνησης τριών πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ, της Άννας Διαμαντοπούλου, του Γιάννη Ραγκούση και του Γιώργου Φλωρίδη.

Συγκεκριμένα , ο Γιάννης Μπουτάτης, στον χαιρετισμό του, ανέφερε: «Εγώ ντρέπομαι πια, σας το λέω εντίμως, ότι πηγαίνω ταξίδια στο εξωτερικό και ντρέπομαι που είμαι Έλληνας. Ντρέπομαι να με κοιτάνε σαν λεπρό». 

Παράλληλα, αναφερόμενος στο πολιτικό σύστημα είπε πως «πάμε για μια καινούργια Ελλάδα και καινούργια Ελλάδα με σαλαμούρα δεν γίνεται. Πρέπει να ανοιχτούμε προς τα έξω», και πρόσθεσε:

«Όλη η ιστορία σήμερα εκεί που έχει φτάσει είναι ότι είμαστε όλοι με χάπια . Είμαστε υποχρεωμένοι για να αποβάλουμε αυτό το αντιφατικό, από τη μια τον λαϊκισμό και από την άλλη ζήτω η Ελλάδα. Ε, φτάνει πια με αυτή την Ελλάδα. Για να πούμε ζήτω η Ελλάδα πρέπει να ξεχάσουμε τα παλιά και να ξεκινήσουμε μια καινούργια πορεία. Νέοι είμαστε, ακόμα, έχουμε καιρό".