X

Rising Star: Οι τελευταίοι διαγωνιζόμενοι και οι ομάδες των κριτών! (βίντεο)

Οι κριτές πλέον «μονομαχούν» μέσω των παικτών τους. Δείτε τους τελευταίους που σήκωσαν τον τοίχο, αλλά και τις βάσεις των ομάδων των κριτών.

Ant1news

Η Καλομοίρα «άνοιξε» το 6ο live του Rising Star, με το οποίο έκλεισε το πρώτο «κεφάλαιο» του show.

Οι οντισιόν τελείωσαν, ο τοίχος «μίλησε» και πλέον ο διαγωνισμός παίρνει το δρόμο του, βάζοντας «απέναντι» παίκτες αλλά και κυρίως κριτές.

Μετά το τέλος των χθεσινών οντισιόν, οι κριτές σχημάτισαν τις ομάδες με τους πρώτους 16 διαγωνιζόμενους, σε μια διαδικασία της οποίας τη συνέχεια θα δούμε την επόμενη Κυριακή, η οποία θα βάλει τους κριτές σε αντίπαλα στρατόπεδα, από τα οποία θα «πολεμήσουν» ο καθένας για τα δικά του «αστέρια».

Το 6ο live

H Kαλομοίρα ανέβηκε στη σκηνή και ξεσήκωσε τον κόσμο, προτού οι παίκτες αναλάβουν να σηκώσουν τον τοίχο.

Ο 19χρονος Κωνσταντίνος Γεωργίου ήρθε από την Κύπρο στην Αθήνα μόνο για να διαγωνιστεί στο Rising Star. Ερμηνεύοντας το “Thinking out loud”κατάφερε να σηκώσει τον τοίχο με το εντυπωσιακό 94% και να κερδίσει τους κριτές.

Σειρά πήρε ο Γιώργος Τσάκωνας. Έφτασε στο stage του Rising από την όμορφη Αρκαδία τραγουδώντας το «Φεγγάρι μου χλωμό» και σήκωσε τον τοίχο με 90%!

Επόμενη διαγωνιζόμενη η αεροσυνοδός Κορίνα Διαβιώτη που ανέβηκε στη σκηνή ερμηνεύοντας το “Fighter” της Christina Aguilera, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σηκώσει τον τοίχο, καθώς συγκέντρωσε ποσοστό μόλις 39%.

Ο  Αλέξανδρος Τσαμπράζης μετακόμισε από την Βέροια στην Αθήνα, για να πραγματοποιήσει το όνειρό του, να γίνει τραγουδιστής. Με το “Άπονη καρδιά” όμως, συγκέντρωσε μόλις 66% κι έτσι ο τοίχος δεν σηκώθηκε.

Ανν Μαρί Πάλμερ από την Κύπρο ανέβηκε στη σκηνή του Rising ερμηνεύοντας το “Love yourself” κι έκανε όλους να την αγαπήσουν, αφού ο τοίχος σηκώθηκε με ποσοστό 92%!

Ο Βασίλης Λογοθέτης από την Αθήνα, πήγε στη Θεσσαλονίκη, αλλά ξανακατέβηκε για χάρη του Rising.  Δεν κατάφερε όμως να παραμείνει, αφού η ερμηνεία του στο “Επηρεάστηκα” φάνηκε υπερβολική στους κριτές κι έτσι αποχώρησε με ποσοστό μόλις 32%.

Η Γιάννα Φαφαλιού από την Χίο είναι μητέρα, ενώ παράλληλα είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και ψυχοθεραπεύτρια. «Αν η αγάπη είναι αμαρτία» τραγούδησε και σήκωσε τον τοίχο με 93%!

Η νεαρή Μαρίνα Ζώγαλη είναι φοιτήτρια στην Φλώρινα. Ερμηνεύοντας το «Πέρασα να δω» ωστόσο δεν κατάφερε να σηκώσει τον τοίχο αφού συγκέντρωσε μόλις 58%.

Η Αναστασία Ιωακειμίδου με το «Εν λευκώ» εντυπωσίασε κοινό και κριτές και κατάφερε να σηκώσει τον τοίχο με ποσοστό 95%.

Επόμενος διαγωνιζόμενος ο Δημήτρης Κανέλλος είναι 20 χρόνια επαγγελματίας τραγουδιστής. Τα ίδια χρόνια είναι και τζαμάς! Στη σκηνή του Rising ανέβηκε για να ερμηνεύσει το «Ελεύθεροι κι ωραίοι» και κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά και τον τοίχο με 95%!

Ακόμα ένας Δημήτρης, ο Καλαντζής ήταν ο επόμενος διαγωνιζόμενος έβαλε στόχο να αλλάξει την αρχικά όχι και τόσο θετική γνώμη της Δέσποινας Βανδή για εκείνον. Επιχείρησε να το κάνει ερμηνεύοντας το «Ρώτησα τα μάτια μου» και σήκωσε τον τοίχο με 89%. Κατάφερε να την εντυπωσιάσει…;

Ο Γρηγόρης Δεμέστιχας είναι πρωταθλητής στην πυγμαχία, αλλά όταν βρίσκεται ενώπιον των κριτών τρέμει.. Δεν κατάφερε όμως να σηκώσει τον τοίχο, αφού συγκέντρωσε ποσοστό μόλις 58%.

Ο επόμενος παίκτης επελέγη από το You Tube. Μεταξύ δύο διαγωνιζομένων ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τα περισσότερα like στο κομμάτι που είχε ανέβει από το λογαριασμό του ΑΝΤ1. Πρόκειται για την Δημήτρη Δημόπουλο από την Πάτρα, ο οποίος κέρδισε και το τηλεοπτικό κοινό τραγουδώντας το «Αγριολούλουδο» και συγκεντρώνοντας ποσοστό 85%.

Η Έλενα Παναγιωτίδου ήταν η τελευταία διαγωνιζόμενη των οντισιόν. Η 18χρονη ποδοσφαιριστής από τη Θεσσαλονίκη εντυπωσίασε με το «Άστα όλα κι έλα» και αναμετρήθηκε στα ίσα με τον τοίχο, αφού τον σήκωσε με 93%!

Οι ομάδες των κριτών

Οι οντισιόν ολοκληρώθηκαν και πλέον οι κριτές του Rising Star αναλαμβάνουν ο καθένας την ομάδα του.

Για την επιλογή των παικτών ο κάθε κριτής τράβηξε τις καρτέλες του, για τη σειρά με την οποία θα έκαναν την επιλογή, ανάμεσα στους 16 παίκτες που συγκέντρωσαν τα μεγαλύτερα ποσοστά αναμετρώμενοι με τον τοίχο του Rising.

Πρώτος επέλεξε ο Χρήστος Μάστορας, καταλήγοντας στους εξής τέσσερις παίκτες:

Γιάννης Ξανθόπουλος

Πάνος Σμυρναίος

Βέλλος Πουρπουτίδης

Μαρία Ζούκα

Σειρά είχε η Δέσποινα Βανδή, η οποία κατέληξε στους:

Cynthia Veronica Zietara

Σπύρος Μίτσουλης

Κωνσταντίνος Γεωργίου

Στέλιος Τσάκωνας

Ο Κώστας Μακεδόνας είχε σειρά και επέλεξε τους:

Κέλλυ Βουδούρη

Αναστασία Ιωακειμίδου

Έλσα Καριώτη

Δημήτρης Κανέλλος

Τέλος, ο Αντώνης Ρέμος σχημάτισε τη βάση της ομάδας του με τους:

Ηρώ Κλείτου

Κλώντια – Άννα Γιαουπλάρη

Νίκος Θωμαΐδης

Σωτήρης Καρυστινός

Η διαδικασία της επιλογής συνεχίστηκε και αφού έκλεισαν τα φώτα των καμερών, με τα αποτελέσματα να προβάλλονται στις οθόνες μας την επόμενη Κυριακή, σε ένα μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο που θα προβληθεί στις οθόνες μας.

Ο κάθε κριτής αναλαμβάνει από 16 παίκτες και αφού ο Αντώνης Ρέμος επέλεξε τελευταίος τους διαγωνιζόμενούς του, είχε τη δυνατότητα να διαλέξει τον αντίπαλο κριτή του, με τον οποίο θα κοντραριστεί. Όχι ο ίδιος, αλλά στην ουσία οι παίκτες του.

Συνεπώς οι παίκτες της Δέσποινας Βανδή θα έρθουν αντιμέτωποι με τους παίκτες του Κώστα Μακεδόνα.

Η διαγωνιστική διαδικασία συνεχίζεται με τους κριτές να βάζουν έναν παίκτη στη σκηνή, εκείνος να συγκεντρώνει το ποσοστό του και ο αντίπαλος κριτής να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του ώστε να λάβει χώρα η μονομαχία για το ποιος θα αναδειχθεί πρώτος σε ποσοστό.