X

Ο Τύπος της Δευτέρας

Οι εκκρεμείς συντάξεις και το κάλεσμα συσπείρωσης της Κεντροαριστεράς από τη Γεννηματά μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η υπουργική απόφαση για τις εκκρεμείς συντάξεις και το προσκλητήριο ενότητας με στόχο τη μεγάλη Κεντροαριστερά από τη Φώφη Γεννηματά είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΕΡΧΕΤΑΙ φόρος περιουσίας «ΕΝΦΙΑ» ΣΕ Ο,ΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ – Το κόλπο της κυβέρνησης με τη δήλωση των μετρητών και των αντικειμένων «αξίας» - Προχωρά η ηλεκτρονική υποβολή λίστας με καταθέσεις, ομόλογα, μετοχές, αυτοκίνητα και τιμαλφή – Με βάση αυτά τα στοιχεία στη συνέχεια θα καταλογιστεί ετήσιο «χαράτσι»----Θύελλα με το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Μεταπολίτευσης! Ποιους «καίει» το απόρρητο πόρισμα της Επιτροπής Ανταγωνισμού για το καρτέλ των εργολάβων που αποκάλυψε η κυριακάτικη δημοκρατία----Κοντονής: Δεν είναι υπεράνω του νόμου τα «γνωστά πρόσωπα»----ΝΕΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ----ΑΥΤΟΓΚΟΛ! Με «ρόλο» στη ΝΔ ο γιος του Γιάννου----«ΠΥΡΑΥΛΟΣ» Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ----«Τρέλανε» την Ακαδημία Αθηνών ο Παπαδήμος----Κρέτσος: Barcode στις εφημερίδες για να σταματήσει η νόθευση του ανταγωνισμού.

ΕΘΝΟΣ: Πώς θα πληρωθούν 95.000 συντάξεις – ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ----ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ – Το σχέδιο Λευκωσίας-Αθήνας για τον  νέο γύρο στο Κυπριακό----Οι θεϊκές κιθάρες του Ολύμπου κατακτούν τη ροκ σκηνή----ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ----ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ – Ποιοι δικαιούνται δωρεάν μεταπτυχιακά----ΠΑΟΚ – Ενισχύεται με τρεις μεταγραφές----ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Ο Ιντέγιε και οι εμμονές Μπέντο----ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-0 – Έπαιξαν για να μην χάσουν.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Σύνταξη από τα 52 για 500.000 γονείς – 4 ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ «ΕΞΟΔΟ» ΕΩΣ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ----ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΚΟΤΖΙΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ----ΕΡΕΥΝΑ «Ε.Τ.» - Εγκληματικότητα «Βενεζουέλας» στη Δυτική Αττική – ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΟΠΛΑ, ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΤΣΙΓΑΡΩΝ, ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ, ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΙ, ΟΡΜΗΤΗΡΙΑ----ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΠΛΑΝΟΔΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ----ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Ο ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΣΤΗΝΕΙ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ----ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΞΑΝΘΗ… ΤΡΕΝΟ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ – ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝ ΣΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ----«ΞΗΡΑΣΙΑ» ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΒΡΟΧΕΡΟ ΝΤΕΡΜΠΙ – ΜΕΤΡΙΟ ΘΕΑΜΑ ΠΑΟ-ΑΕΚ, ΞΕΧΩΡΗΣΕ Ο ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΜΠΑΡΚΑΣ ΤΟΥ «ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Προσκλητήριο εφέδρων – ΣΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ – ΟΡΓΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ----ΣΧΕΔΙΟ ΣΠΙΡΤΖΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ «ΟΑΣΘ» - Πώς λύνεται ο γόρδιος δεσμός----ΤΟ ΕΣΡ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ----ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ MOODY’S-ΗΠΑ – Αντί λουκέτου, «χάδι» 864 εκατ. $----ΗΠΑ – Περιμένοντας τον Τραμπ----ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΕ ΞΑΝΘΗ, Ν. ΣΜΥΡΝΗ – ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ.

ΤΑ ΝΕΑ: Ράγισε η κλεψύδρα – Η σπατάλη του πολιτικού χρόνου εξελίσσεται σε μείζον πρόβλημα για την κυβέρνηση που βλέπει ως εφιάλτη το κλείσιμο της αξιολόγησης τον Μάιο – Η Νέα Δημοκρατία πιέζει το Μαξίμου να αναλάβει τις ευθύνες του----ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ Η ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ----ΝΤΕΡΜΠΙ ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ – ΠΑΟ και ΑΕΚ πάγωσαν τους λιγοστούς θεατές.

ESPRESSO: ΦΙΡΜΑ της πίστα δουλεύει ταξί – Ο Σταύρος Λιβυκός άφησε το μικρόφωνο λόγω κρίσης----Ελεύθερος και με τον νόμο ο Κώστας Μπακογιάννης----ΦΡΙΚΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ – Σκύλος «διέλυσε» το πρόσωπο 30χρονου----Ο εφευρέτης Μάρδας που μάγεψε τους Beatles----ΚΗΔΕΙΑ ΑΜΟΙΡΙΔΗ – «Αντίο» βγαλμένο από αρχαία τραγωδία----Πρόβα νυφικού για την Ειρήνη του Πηλαδάκη----ΕΚΑΝΑΝ «ΑΓΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ» ΤΩΝ GAYS ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖ ΜΑΙΚΛ.