X

Ο Τύπος της Τετάρτης

Τα βήματα υποχώρησης για να κλείσει η αξιολόγηση, η επίθεση χρυσαυγιτών σε δημοτικό σχολείο και τα πειράματα στην Παιδεία μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Το «παράθυρο» για «κόφτη» διαρκείας, το «ντου» χρυσαυγιτών σε σχολείο που θα φιλοξενήσει προσφυγόπουλα, καθώς και οι αλλαγές που έρχονται στο Λύκειο και τις Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ – Φασιστική πρόκληση----«Έκκληση στη συνείδησή μας τα προσφυγόπουλα» - Ο Σέρτζιο Ματαρέλα στον Ελαιώνα----Σε τρεις φάσεις η υποχρεωτική εγκατάσταση των POS----Πρωτογενές πλεόνασμα 4,39 δις το 2016----Κίνα προειδοποιεί Ντόναλντ Τραμπ----ΤΕΡΕΖΑ ΜΕΪ – Hard Brexit, please----Δεξιός πρόεδρος στην Ευρωβουλή----Διαβούλευση ΕΣΡ για άδειες-τίμημα.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Προωθείται μονιμοποίηση χιλιάδων συμβασιούχων – Με εξομοίωση δικαιωμάτων τους με αυτά των μονίμων υπαλλήλων----Τα πάνω κάτω στο παγκόσμιο σκηνικό – Ο Σι στο Νταβός-Η Μέι προς «σκληρό» Brexit----Η κυβέρνηση δέχεται «ενισχυμένο κόφτη»----Σύγχυση με τον αριθμό στους καταυλισμούς----Αυξημένο ενδιαφέρον για πολυτελή εξοχικά – Από ξένους επενδυτές----Με καρά βιβλία στη νέα εποχή η Εθνική Βιβλιοθήκη----ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ – Μάθημα επιλογής τα θρησκευτικά----ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ – Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ – Να απομονωθεί η Χρυσή Αυγή – Αλληλεγγύη στα προσφυγόπουλα----ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ – Αποφασισμένοι και έτοιμοι να δώσουν μαζικό «παρών» στα μπλόκα στις 23 Γενάρη----ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΤΑΒΟΣ – Εξωραΐζοντας την καπιταλιστική βαρβαρότητα----ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ – Με το βλέμμα σε όλα τα μέτωπα των αντιπαραθέσεων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΚΑΙ ΣΤΑΡ της μπάλας στο Δημόσιο – Βρήκε την… κατάλληλη ώρα (!!!) για να εφαρμόσει απόφαση του 2008 η κυβέρνηση----«Κόλλησε» η υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο----ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ----Αδήλωτες καταθέσεις! Περάστε από την Εφορία δια… υπόθεσίν σας----“NOOR ONE” – «ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΕ ΣΕ ΞΕΠΛΥΜΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ»----ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΙΣ «ΜΑΪΜΟΥ» ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ----Σοκάρουν οι απειλές της Ρούπα----Πεθαίνει κόσμος από γρίπη----Προαγωγές και αποστρατείες στις Εν. Δυνάμεις----Ο Σαμαράς ξέχασε ποιος τον… έριξε----ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΗΣΑΠ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ----3.6000.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΣΤΟΝ  ΜΕΣΙ.

ΕΘΝΟΣ: Επίθεση μίσους από τη Χρυσή Αυγή – Τάγμα εφόδου κατά δεκάχρονων----ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ – Ποιοι υποχρεώνονται να προμηθευτούν POS_---ΥΠ. ΑΠΟΦΑΣΗ – Οι νέες εισφορές για ΔΕΚΟ & τραπεζικούς-----ΟΝΟΜΑΤΑ… ΕΚΠΛΗΞΗ – Μπάντες β’ κατηγορίας στην ορκωμοσία Τραμπ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πειράματα ΣΥΡΙΖΑ στην Παιδεία – ΒΡΟΧΗ ΑΝΤΙΚΡΟΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΡΙΣΜΑΤΩΝ ΓΙ ΑΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ----ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ… ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΔΟΛ! ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ, ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ----Σύγχρονη όψη για την αρχαία Ζέα – ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣ Η ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ----ΤΑΖΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ – ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΕΡΜΑΔΑΚΗ----ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ – ΕΝΑΣ ΡΟΚΑΣ-ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΔ----ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΗΣΑΠ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 10 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ – ΣΕ ΜΙΑ 4ΕΤΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΙΚΑ----Σκληρό Brexit με κλείσιμο συνόρων και… οικονομίας – ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΑΠΟ ΤΕΡΕΖΑ ΜΕΪ ΣΕ… ΓΡΑΜΜΗ ΤΡΑΜΠ----«ΝΤΟΥ» ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Υπόδικοι ναζί αλωνίζουν – ΕΦΟΔΟΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ» ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟ – ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΜΕ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ----ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 2,4 ΔΙΣ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ  ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΤΟ 2016 – Τσακαλώτος προς ΔΝΤ: Προσφέρουμε τεχνική βοήθεια----ΠΑΡΤΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – «Κατηγορώ» για τον έκπτωτο πρόεδρο----ΣτΕ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ – Παρανομία επί 20 χρόνια----ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΟΛ – Στα χέρι του Βασίλη Μουλόπουλου----ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ – Ένας δεξιός «μικρός Μπερλουσκόνι»----ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΕ ΔΕΚΟ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΝΠΔΔ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ.

ΤΑ ΝΕΑ: Βήματα α λα καρτ για την αξιολόγηση – Η κυβέρνηση προαναγγέλλει υποχώρηση για να κλείσει η συμφωνία βαφτίζοντας τις απαιτήσεις των δανειστών «μηχανισμό αυξημένων εγγυήσεων»----ΠΕΡΑΜΑ – ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΣΕΛΑΒΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ----ΟΛΙΚΟ BREXIT – ΚΑΘΑΡΗ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Η ΜΕΪ.

ESPRESSO: Ο ΑΓΙΟΣ Αντώνιος «ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕ» ΚΑΡΚΙΝΟ! «Ο ασθενής αλυσοδέθηκε στο μικρό κελί και προσευχόταν» - ΘΑΥΜΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ----«Θα σας ξεριζώσω την καρδιά» - «Θηρίο στο κλουβί» η Πόλα Ρούπα για όσους πειράξουν το παιδί της----“NOOR ONE” – Προστατευόμενος μάρτυρας «καίει» τον πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ----ΣΤΙΣ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑΣ----Το «αντίο» στον “Magic Alex”----Συναυλίες Ρουβά για τη ΝΔ----Στο σπίτι με την XXL Εσθερ----Νυφούλα η Shaya.