X

Ο Τύπος της Πέμπτης

Η αξιολόγηση, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και το αγροτικό μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Το σχέδιο Σόιμπλε για το ελληνικό πρόγραμμα χωρίς το ΔΝΤ, η ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς και οι παρεμβάσεις Τσίπρα για να προλάβει τα αγροτικά μπλόκα είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: «ΑΡΙΣΤΕΥΣΕ» ΠΑΛΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – Αλλεργία στην πολυφωνία – Αδιαφορία για την τύχη των εργαζομένων στον Τύπο----Σωτηρία του Τύπου με συναίνεση και όχι με συνδιαλλαγή----ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: Το 95% των αγροτών δεν θα πληρώσει ούτε ένα ευρώ φόρο το 2017----ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ – Στον εισαγγελέα οι ναζί, ΕΔΕ για τα τους αστυνομικούς----ΙΤΑΛΙΑ – Εγκέλαδος και χιονιάς----ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΠΡΟΣ ΤΡΑΜΠ: «Σταμάτα την αντιευρωπαϊκή ρητορική».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Ορφανές» αποκρατικοποιήσεις – Χωρίς την παρουσία κυβερνητικών στελεχών οι υπογραφές για την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ----Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του προέδρου Ομπάμα----Πρόγραμμα χωρίς ΔΝΤ – Επεξεργάζεται το Βερολίνο για την Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα----Επίθεση κομμάτων για τις εξελίξεις στον ΔΟΛ – Σε επίπεδο αρχηγών----«Μήλον της Έριδος» το Κέντρο – Η σύγκρουση Τσίπρα, Μητσοτάκη στη Βουλή----Αναβολή του νέου Λυκείου----Απόρρητα έγγραφα της CIA - Για την κρίση του «Σισμίκ»-----Αυθαίρετα του 19ου αιώνα.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ – Το ΚΚΕ στηρίζει τους αγώνες επιβίωσης και τα αιτήματα της μικρομεσαίας αγροτιάς – Η ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα, χτες στη Βουλή----ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ – Στην τελική ευθεία για το στήσιμο ισχυρών μπλόκων σε όλη τη χώρα----ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ – Ανακοίνωση για την  άμιλλα ανάμεσα στις ΚΟ Περιοχής στη δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση----ΠΕΡΑΜΑ – Φραγμός στη φασιστική πρόκληση από το οργανωμένο λαϊκό κίνημα.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΕΦΙΑΛΤΗΣ από το 1987 – Έκθεση-σοκ της CIA για τα άγρια γεγονότα εκείνου του Μαρτίου με αφορμή το Σισμίκ – Διαχρονικός στόχος των Τούρκων το ακριτικό Καστελόριζο----Ηγούμενος Εφραίμ: Τα άγνωστα θαύματα του αγίου Παϊσίου----ΒΟΥΛΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ----Σεισμικές δονήσεις για ΤΟ ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ – Ώστε το Μαξίμου έστειλε τον Μουλόπουλο στον Ψυχάρη;-----ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΟ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΣΤΟΚ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ----ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ----Τρία μωρά (μόνα τους) στους δρόμους της Πάτρας----ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ FUND ΤΟΥ ΟΥΑΤΣΑ----Η αλλεργία με τα Θρησκευτικά----ΜΟΡΑΪΣ ΤΕΛΟΣ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ----Πλειστηριασμοί! Διαμέρισμα 66 τμ στη Θεσσαλονίκη με πρώτη τιμή 56.000 ευρώ.

ΕΘΝΟΣ: Πέντε κινήσεις για να προλάβουν τα μπλόκα – ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ – ΣΤΑ ΑΓΚΡΑ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ----ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΝΤ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ----ΤΟ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – «Από αύριο με αντισηπτικά και οινόπνευμα στο σχολείο»----ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΣΟΚ ΜΟΥΖΑΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΚΟ----Τι δείχνει η αξιολόγηση των ελληνικών ΑΕΙ και ΤΕΙ----Επτά ανατροπές στις συντάξεις χηρείας----ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ποιοι γλιτώνουν φόρους από τις λίστες! ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΑΔΗΛΩΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ----ΠΕΝΤΕ ΠΑΓΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ----Μήνυση κατά Σώρρα για εγκληματική οργάνωση – ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ----ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΜΜΕ – «ΕΙΣΤΕ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΘΑ ΣΑΣ… ΑΠΟΛΥΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ»----Ξυλοδαρμούς γιατρών φέρνουν οι ελλείψεις στα νοσοκομεία – ΑΓΡΙΟΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ----ΕΦΥΓΕ Ο ΜΟΡΑΪΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ – ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΡΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Σφάζονται στην ποδιά του ΔΟΛ – ΑΓΡΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ – ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΖΗΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ----ΙΤΑΛΙΚΗ Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ – Τα τρένα που φύγαν----ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ – Ζεσταίνουν τα τρακτέρ----ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ – Ένταση στη Δημοτικό Συμβούλιο Περάματος----ΑΞΙΟΛΟΓΙΑ – Σενάρια χωρίς το ΔΝΤ----ΤΣΕΛΣΙ ΜΑΝΙΝΓΚ – Αποφυλακίζεται τον Μάιο----ΑΕΚ: «ΚΟΜΑΝΤΟ» ΧΙΜΕΝΕΘ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ… ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝ ΣΩΖΕΤΑΙ.

ΤΑ ΝΕΑ: ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΕΣ – ΤΙ (ΔΕΝ) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ----ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ – ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ----ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΟΥΖΑΛΑΣ – ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ.

ESPRESSO: ΣΟΚ και δέος ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ! – Στο φως τα άγνωστα θαύματα του αγίου----Μυστήριο με τρία παρατημένα μωρά στους δρόμους της Πάτρας----Διάλεξα Έλληνα σε «πάρτι» με οπαδούς του σατανά----Κραυγή αγωνίας από το «Μαζί για το παιδί»----Η ΜΙ6 ΨΑΧΝΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑ (ΝΕΟΥΣ) JAMES BOND----«Ντου» σε σπίτι για τη μαφία των Ρομά – ΒΡΗΚΑΝ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΥΡΙΔΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ----Η Μηλιαρέση μανατζάρει την κόρη της.