X

Δίδυμα για Αλαμουντίν και Κλούνεϊ - Τι αναφέρει δημοσίευμα

Διπλή χαρά για το λαμπερό ζευγάρι. «Νιώθουν σαν να χτύπησαν οικογενειακό τζακ ποτ» λέει πηγή από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Ant1news

Όλο και φουντώνουν το τελευταίο διάστημα οι φήμες ότι η Αμάλ Αλουμιντίν είναι έγκυος, περιμένοντας τον καρπό του έρωτα της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ.

Οι νέες πληροφορίες θέλουν τη σύζυγο του διάσημου ηθοποιού να κυοφορεί ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Σύμφωνα με το περιοδικό «InTouch Weekly», οι μελλοντικοί γονείς έμαθαν πρόσφατα τα φύλα των μωρών και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με τα νέα. Σύμφωνα με το περιοδικό που επικαλείται πηγή: «Όταν η Αμάλ και ο Τζορτζ έμαθαν ότι έχουν δίδυμα εξεπλάγησαν αλλά και φοβήθηκαν λιγάκι επειδή και οι δύο είχαν πει ότι ένα παιδί είναι αρκετό. Τώρα όμως που πληροφορήθηκαν ότι θα κάνουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι είναι πολύ χαρούμενοι. Νιώθουν σαν να χτύπησαν οικογενειακό τζακ ποτ».

Πριν από λίγο καιρό, το αμερικάνικο περιοδικό ΟΚ! είχε γράψει ότι το ζευγάρι τραβά χωριστούς δρόμους -μια είδηση που μόνο αληθής δεν είναι.

Λίγες εβδομάδες έπειτα, η Daily Star του Λιβάνου επικαλέστηκε πηγή από το περιβάλλον της δικηγόρου, για να δημοσιεύσει την είδηση ότι η μελαχρινή δικηγόρος κυοφορεί δίδυμα, τα οποία πρόκειται να φέρει στον κόσμο τον προσεχή Μάρτιο.

Από την πλευρά του λαμπερού ζεύγους πάντως τηρείται σιγή ιχθύος.

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή της, πάντως, σε δείπνο που έγινε από την Τίνα Μπράουν κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ έκανε τα ξένα μέσα να πάρουν «φωτιά» καθώς η όμορφη δικηγόρος φαίνεται να έχει φουσκωμένη κοιλίτσα.