X

Βρέθηκαν οι γονείς των τριών παιδιών που εγκαταλείφθηκαν στην Πάτρα

Η μάνα εγκατέλειψε το σπίτι για ένα νέο έρωτα. Πως ο άντρας της προσπάθησε να τη ξανακερδίσει και πως τα παιδάκια εγκαταλείφτηκαν στο δρόμο.

Ant1news

Εντοπίστηκαν τελικά οι γονείς των δυο νηπίων και του βρέφους που είχαν βρεθεί τη Δευτέρα εγκαταλελειμμένα κοντά σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στην Πάτρα, Κωνσταντίνος Φλαμής, ο πατέρας είναι 26χρονος αλβανικής καταγωγής και εργάζεται σε αγροτικές καλλιέργειες στα Λεχαινά Ηλείας.

Τα τρία κοριτσάκια είναι αδέρφια και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μαζί με τη γυναίκα του, επίσης αλβανικής καταγωγής έχουν κι ένα τέταρτο παιδί που είναι αγόρι.

Όπως όλα δείχνουν πίσω από τα περιστατικό κρύβεται μια οικογενειακή τραγωδία. Πριν από ένα μήνα περίπου η μητέρα των παιδιών εγκατέλειψε τον άντρα της για χάρη κάποιου άλλου άντρα.

Ο πατέρας άφησε το αγοράκι στα Λεχαινά και πήρε τα τρία κορίτσια του και τα πήγε στο σπίτι της πεθεράς του στην Πάτρα, σε μια προσπάθεια να ξανακερδίσει τη γυναίκα του.

Η πεθερά τηλεφώνησε στη μητέρα κι εκείνη πήγε και πήρε τα τρία της κοριτσάκια, αλλά στη συνέχεια τα εγκατέλειψε στο σημείο που βρέθηκαν.

Μάλιστα σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι αστυνομικοί την εντόπισαν και μίλησαν ήδη μαζί της, αλλά εκείνη τους απάντησε ότι δεν την ενδιαφέρει το θέμα κι ας κάνουν τα παιδιά ότι νομίζουν!