X

Ο Τύπος της Παρασκευής

Το τελεσίγραφο Σόιμπλε για το ΔΝΤ, τα στοιχεία-σοκ για τις περιουσίες των Ελλήνων και η ορκωμοσία Τραμπ μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η ευθεία απειλή του Γερμανού ΥΠΟΙΚ στην Ελλάδα για ξαφνικό θάνατο, τα στοιχεία για τις περιουσίες των Ελλήνων που χάθηκαν στα χρόνια της  κρίσης, καθώς και τα δρακόντεια μέτρα στην Ουάσιγκτον για την ορκωμοσία Τράμπ είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Παιχνίδι Σόιμπλε με το ΔΝΤ – Ε.Ε.: ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ----ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ – Εντολή Τσίπρα: «Όλα στο φως»----ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑΣ! Από το Αυτόφωρο στο οργανόγραμμα Μητσοτάκη----ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Μάθημα αλληλεγγύης----Αυτοπαγιδευμένη στο Brexit η κυβέρνηση του Λονδίνου----ΙΤΑΛΙΑ – Χιονοστιβάδα λαθών και αδιαφορίας.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Τελεσίγραφο Σόιμπλε στην Αθήνα – Αν φύγει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, δεν θα υπάρξει νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την Ελλάδα----Πολύνεκρη τραγωδία από χιονοστιβάδα στην Ιταλία----Χάσαμε περιουσία αξίας ενός ΑΕΠ----Αύξηση Γερμανών τουριστών----Οι μισοί μισθοί, κάτω από 800 ευρώ----Πληρωμές με POS στα φαρμακεία----Σταθερά ευρώ προβάδισμα της ΝΔ – ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΑΚ----Σε πελατειακή λογική η εξεταστική – ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «ΖΟΥΓΚΛΑ» Η ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – «Μερική ανεργία» και «μερική εργασία» οι δύο πυλώνες της ευελιξίας – Αποκαλυπτική απάντηση της Κομισιόν σε Ερώτηση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ για τις ομαδικές απολύσεις και τη γενίκευση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων----ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ – Συγκέντρωση καταδίκης της ΧΑ αύριο στο Πέραμα----ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – Ξένο για το λαό το δίλημμα «μνημόνιο με ή χωρίς ΔΝΤ»----ΚΥΠΡΙΑΚΟ – Φουντώνουν τα παζάρια με επίκεντρο την Ασφάλεια----ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ – «Στο φουλ» η προετοιμασία για τα μπλόκα----ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΝΕ – Αλληλεγγύη στα προσφυγόπουλα μπλόκο στους φασίστες.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΑΠΑΤΕΣ με τα POS και τις κάρτες – Διάτρητο τα σύστημα ασφαλείας, αφήνει πλήρως απροστάτευτους τους καταναλωτές----Έρχεται το τέλος για «πειρατές» και «κανίβαλους» της δημοσιογραφίας----Ο ΣΕΒ ομολογεί τον Αρμαγεδδώνα του Μνημονίου----«Καμμένη γη» η χώρα έως το 2038----ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ ΑΠΟ 18 ΙΔ. ΣΧΟΛΕΙΑ----Αυτογκόλ Κυριάκου με τη Δράση----Υπερόπλο από  Έλληνα κατά του AIDS----ΕΠΟΧΗ ΤΡΑΜΠ----«Το ISIS θα γκρεμίσει την Αγια-Σοφιά»----Το στρες «φρενάρει» την ανάπτυξη των Παιδιών! Ποιοι οι κίνδυνοι για την υγεία τους.

ΕΘΝΟΣ: Χάσαμε 167 δις σε 7 χρόνια Μνημονίων – ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ----Κραυγή αγωνίας για τα παιδιά της Ειδικής Αγωγής----ΜΕ… ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ – ΔΝΤ ή ΤΙΠΟΤΑ----ΤΡΙΠΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ----Ο πλανήτης στην εποχή Τράμπ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μνημόνιο με ΔΝΤ ή αλλιώς στον… γκρεμό – ΣΟΪΜΠΛΕ-ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΕ ΣΚΛΗΡΗ ΓΡΑΜΜΗ----ΜΕ 14 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ. ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ----Προσγείωση Τραμπ στον Λευκό Οίκο – ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΜΕ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ----Ο ΛΑΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ – ΓΙΑ ΤΟ «ΝΤΟΥ» ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ----ΜΟΝΟ ΕΠΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ Β’ ΚΑΙ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ – ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ----Η ΓΡΙΠΗ ΣΕ ΞΕΑΡΣΗ ΚΑΙ ΤΟ «ΣΩΤΗΡΙΑ» ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΟ ΑΝΑ 40 ΑΣΘΕΝΕΙΣ----ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ – Ο VIP ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Χάδια και χαστούκια – Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ – ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΡΑΓΚΙ----Τα χιόνια εξαφάνισαν ολόκληρο ξενοδοχείο – ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΙΤΑΛΙΑ----ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ----ΕΡΕΥΝΑ CREDIT SUISSE-ΣΕΒ – Χάθηκε ένα ΑΕΠ στην κρίση----ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛ – Οι διαφωνίες και οι… επενδυτές----ΟΜΑΡ ΦΑΡΟΥΚ ΤΕΚΜΠΙΛΕΚ – «Μου αρέσει να δουλεύω με Έλληνες»----ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΡΙΒΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

ΤΑ ΝΕΑ: Τελεσίγραφο Σόιμπλε επιστολές από Αθήνα – «Πρόγραμμα με το ΔΝΤ ή τίποτα» η ευθεία απειλή του γερμανού υπουργού Οικονομικών – Πακέτο μέτρων για συμβιβασμό προτείνει η κυβέρνηση----Ο ΟΛΑΝΤ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ----ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΕΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ – ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΣΕ ΓΚΡΙΖΟ ΦΟΝΤΟ.

ESPRESSO: ΠΟΙΟΙ έχουν σειρά ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ – Οι ανακριτές της Διαφθοράς πήραν στοιχεία «φωτιά»----ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ – Πέταξε στον δρόμο τα τρία κοριτσάκια της και το… έσκασε για να ζήσει τον έρωτα (!!!)----Η Νένα έστειλε τους βιτσιόζους Έλληνες στον νευροψυχολόγο----ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΠΣΤΕΡ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ----Η νοσοκόμα, το ροζ βίντεο και οι απειλές του πρώην της----Τραγουδίστρια έβαλε «γκολ» στην καρδιά του Παντίδου----ΣΟΚ ΣΤΗ ΣΗΤΕΙΑ! ΝΕΚΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ «ΕΚΡΗΞΗ» ΤΟΥ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.