X

Η Ζέτα Μακρυπούλια και η Μαρία Καβογιάννη στο Χαμόγελο του Παιδιού (φωτο)

Ζέτα Μακρυπούλια και Μαρία Καβογιάννη συνάντησαν παιδιά που μένουν στο «σπίτι» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Θέλω να Βοηθήσω» του Ομίλου ΑΝΤ1.

Ant1news

Οι επισκέψεις στον οργανισμό  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζονται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Θέλω να Βοηθήσω» του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, που στόχο έχει να στηρίζει ενεργά Οργανισμούς που διακρίνονται για το ουσιαστικό ανθρωπιστικό και κοινωνικό τους έργο.

Συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια και η Μαρία Καβογιάννη συνάντησαν την Τρίτη 17 Ιανουαρίου τα παιδιά, ηλικίας 4 έως 19 ετών, που μένουν στο «σπίτι» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Περιστέρι, άκουσαν τις ιστορίες, τις εμπειρίες τους και τους μοίρασαν παραμύθια και βιβλία.

Επιπλέον, συνομίλησαν με τους κοινωνικούς λειτουργούς οι οποίοι ενημέρωσαν τις δύο ηθοποιούς για τη λειτουργία του «σπιτιού», τις ανάγκες που έχουν αλλά και το ευρύτερο έργο του Οργανισμού.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την ενέργεια του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ «Θέλω να Βοηθήσω» και την υποστήριξη του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του ΑΝΤ1: http://www.antenna.gr/minisites/thelo-na-voithiso/home

 

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μπορείτε να βρείτε εδώ: www.hamogelo.gr