X

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του βρέφους από τη Σητεία (φωτο)

Η κοινωνία της Σητείας είπε το "τελευταίο αντίο" στο μόλις 6 μηνών αγοράκι, που έχασε την ζωή του, την ώρα που καυγάδιζαν οι γονείς του.

Ant1news

 

Κηδεύθηκε το απόγευμα στη Σητεία, μέσα σε κλίμα οδύνης, το μόλις 5,5 μηνών βρέφος, το οποίο έχασε τη ζωή του μετά από καυγά των γονιών του την περασμένη Πέμπτη.

Η τελευταία πράξη της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλόνισε την Κρήτη και το πανελλήνιο γράφηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Εκεί, η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι της Σητείας είπαν το τελευταίο αντίο στον μικρό Άγγελο.

Ακολούθησε η ταφή του στο δημοτικό κοιμητήριο της πόλης.

 

 

 

 

Πηγή φωτογραφιών cretapost.gr

Ελεύθερος ο πατέρας του βρέφους

Ο 52χρονος πατέρας του παιδιού αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταβολή εγγύησης 20.000 ευρώ και τον όρο της  εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ο 52χρονος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση θανατηφόρων σωματικών βλαβών.

Τόσο Εισαγγελέας όσο και ανακριτής υποστήριξαν πως η πράξη έγινε χωρίς δόλο του και για το λόγο αυτό η δίωξη που ασκήθηκε ήταν για πρόκληση θανατηφόρων σωματικών βλαβών και όχι για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

 

Μιλώντας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο το 6 μηνών μωράκι της οικογένειας, η συνήγορος του 52χρονου τόνισε με έμφαση ότι «για όλα ευθύνεται μια μόνο λάθος κίνηση, που συνέβη σε λάθος στιγμή. Στη διάρκεια έντονου εκνευρισμού, ο 52χρονος πέταξε στο πάτωμα το κινητό του το οποίο εκσφενδονίστηκε και χτύπησε το μωρό στο κεφάλι».

Ο ίδιος ο 52χρονος μιλώντας στους δημοσιογράφους δήλωσε λακωνικά: "με στήριξαν όλοι γιατί είχα δίκιο και αυτό ήταν που μου έδινε κουράγιο".

Με ανοιχτή επιστολή της, η συνήγορος του κατηγορούμενου, απευθύνει παράκληση προς τα ΜΜΕ, εκ μέρους του πατέρα του βρέφους και της συντρόφου του να σεβαστούν την τραγωδία που ζουν, «ενημερώνοντας αντικειμενικά το κοινό, χωρίς αυτοσχεδιασμούς, παραπληροφόρηση και εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου προς όφελος των ΜΜΕ, χάριν της προβολής προσώπων, της θεαματικότητας εκπομπών και ακροάσεων, που τελικά δεν συνεισφέρουν στην αντικειμενική ενημέρωση», όπως σημειώνει.