X

Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Πώς “κάρφωσε” την Ρούπα ο συνεργός της (βίντεο)

Αποκλειστικές πληροφορίες και φωτογραφίες από την δράση και τις ληστείες που είχε διαπράξει ο συνεργός της Ρούπα και "οδήγησε" την ΕΛΑΣ στην σύλληψή της.

Ant1news

Του Γιώργου Καραϊβάζ

O ANT1 παρουσιάζει σαν σε φιλμ νουάρ το πανόραμα της ένοπλης δράσης του 37χρονου ληστή των σούπερ μάρκετ που από την αστυνομία, ανεπίσημα ακόμα, συνδέεται με την Πόλα Ρούπα και ως βασικός τροφοδότης του επαναστατικού ταμείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις επόμενες ημέρες θα παραδοθούν συμπληρωματικά στοιχεία στους αρμόδιους ανακριτές από τα οποία προκύπτει αδιαμφισβήτητος όπως υποστηρίζεται συσχετισμός του με την ηγερία του επαναστατικού αγώνα και συγκεκριμένα, αποτυπώματα του βρέθηκαν στα δύο αυτοκίνητα που έκρυβε η Ρούπα στο κλειστό γκαράζ πιλοτής στον Άλιμο.

Στο βίντεο παρουσιάζεται μια εκτενή συρραφή φωτογραφιών προερχόμενων από τα βίντεο των οικονομικών στόχων που χτύπησε με ασύγκριτη ψυχραιμία και μεθοδικότητα, ενώ παρατίθενται και ειδικά ενσταντανέ από την κινηματογραφική ληστεία σε υποκατάστημα μεγάλης αλυσίδας εμπορίας ειδών κινητής τηλεφωνίας, που διαπράχτηκε στις 9 Δεκεμβρίου της περασμένης χρονιάς.

Από τις φωτογραφίες ντοκουμέντο γίνεται αντιληπτό με ποιο τρόπο οι αστυνομικοί της ασφάλειας και της αντιτρομοκρατικής αξιοποιούν, ανεξαρτήτως ποιότητας εικόνας, τα βίντεο που συγκεντρώνουν μέσα είτε περιφερειακά από το επίκεντρο μιας εγκληματικής ενέργειας.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο σε κάποια επιλεγμένα στιγμιότυπα, δίνεται έμφαση στα ρούχα και στα αντικείμενα- αξεσουάρ που φορά και χρησιμοποιεί ο κακοποιός, ώστε στη συνέχεια, όταν ακολουθήσει η σύλληψη, να συσχετίζονται και να χρησιμοποιούνται πλέον ως πειστήρια διάφορα είδη που εντοπίζονται στις κατ' οίκον έρευνες.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ενδεικτικό πως συσχετίστηκαν το μπουφάν που στη μία περίπτωση απαθανατίστηκε να φορά ο 37χρονος ενώ διαπρέπει ως ο ορισμός του επαγγελματία σε περισσότερους του ενός οικονομικούς στόχους του και στη δεύτερη ως περιεχόμενο της γκαρνταρόμπας του.

Η ίδια ερευνητική αξία αποδόθηκε και στο τσαντάκι μέσης που φορούσε.