X

“Γκρίζος Λύκος”, σμηνίτης στην Πολεμική Αεροπορία! (φωτό)

Σμηνίτης, με καταγωγή από τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, δηλώνει Τούρκος και φανατικός “γκρίζος λύκος”!

Ant1news


Τελικά δεν είναι μοναδική η προκλητική φωτογραφία με τους νεοσύλλεκτους που σχηματίζουν με τα χέρια τους τον “αλβανικό αετό” .

Το ArmyNow.net αποκαλύπτει πως νεαρός από την μουσουλμανική μειονότητα, που υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία, δηλώνει “περήφανος που είναι Τούρκος” και θαυμάζει τους “γκρίζους λύκους”.

Ο νεαρός, προέρχεται από την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης και υπηρέτησε τόσο στην Τρίπολη όσο και στην Ελευσίνα. Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετές φωτογραφίες. Στην φωτογραφία του προφίλ του εμφανίζεται η Τουρκική σημαία.

 

 
Παρουσιάστηκε στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη και στη συνέχεια μετατέθηκε στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας. Φαίνεται μάλιστα να ανήκει στις δυνάμεις Άμυνας-Φρούρησης του αεροδρομίου.

 

Ο νεαρός για να καταδείξει “πόσο ευτυχισμένος αισθάνεται που είναι Τούρκος”, χρησιμοποιεί αυτήν ακριβώς την φράση του Κεμάλ Ατατούρκ, η οποία είναι και η εθνική φράση της Τουρκίας, στην φωτογραφία του με φόντο την Τουρκική σημαία.

 

Σε μια πολύ πρόσφατη φωτογραφία του, μόλις πριν από πέντε εβδομάδες, δήλωνε πολύ τυχερός που γεννήθηκε Τούρκος, στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας στη Δυτική Θράκη.

 

Σε μια περυσινή φωτογραφία του πάντως, έκανε ευθείες αναφορές στους γκρίζους Λύκους, στην Δυτική Θράκη, βάζοντας μάλιστα και σχετική περιγραφή του εαυτού του ως “λύκου” (kurt) στο προφίλ του.