X

Νέο κρούσμα με φαντάρο να σχηματίζει τον “αλβανικό αετό”

Εντοπίστηκε ο φαντάρος η φωτογραφία του οποίου διέρρευσε στα social media. Η παραπομπή του ίδιου και των προηγούμενων στις αρμόδιες στρατιωτικές Αρχές.

Ant1news

Την παρέμβαση του ΓΕΣ προκάλεσε η νέα φωτογραφία στρατιώτη που σχηματίζει τον «αλβανικό αετό», η οποία κυκλοφόρησε στα social media, προτού ακόμα καταλαγιάσει η υπόθεση των επτά στρατιωτών που επίσης φωτογραφήθηκαν στην ίδια στάση.

Ο συγκεκριμένος στρατιώτης έχει εντοπιστεί και πρόκειται για έναν 19χρονο, ο οποίος υπηρετεί στα ΕΛΔΥΚ (Ελληνική Δύναμη Κύπρου) και πρόκειται να ακολουθηθούν οι ίδιες διαδικασίες όπως και στην περίπτωση των επτά από το ΚΕΝ Μεσολογγίου.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση των επτά ερευνάται από τον στρατιωτικό εισαγγελέα, ενώ ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα, έκανε λόγο για «αλβανικό εθνικισμό», προαναγγέλλοντας τις αυστηρότερες των ποινών για τους νεοσύλλεκτους.

 

Το περιστατικό των επτά νεοσύλλεκτων προκάλεσε προβληματισμό στο εσωτερικό του στρατεύματος και κατόπιν τούτου, ο Αρχηγός του ΓΕΣ Α.Στεφανής έχει διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ώστε να εξεταστεί πρώτον αν έχουν σημειωθεί ανάλογα περιστατικά και στο παρελθόν, αλλά και ο τρόπος του χειρισμού τους.