X

Ο Τύπος της Παρασκευής

Το αδιέξοδο στο χθεσινό Eurogroup, η απόφαση του Αρείου Πάγου για τους Τούρκους αξιωματικούς και το νομοσχέδιο για εξωδικαστική ρύθμιση χρεών επιχειρήσεων μονοπωλούν το ενδιαφέρον του ελληνικού Τύπου.

Ant1news

Η σκληρή γραμμή των δανειστών στο Eurogroup, το «όχι» του Αρείου  Πάγου στην έκδοση των 8 Τούρκων στρατιωτικών, καθώς και το σχέδιο νόμου για εξωδικαστική ρύθμιση χρεών προς Ταμεία Εφορία, τράπεζες είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Τεντώνει το σχοινί το ΔΝΤ – ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ----Ο Μολώχ του Τραμπ κατά του ευρώ----ΟΚΤΩ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ - Ομόφωνο «όχι» στην έκδοση από τον Άρειο Πάγο----Τριήμερο περιοδειών ΣΥΡΙΖΑ για τα δύο χρόνια κυβερνητικής ευθύνης----ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ – Πλεόνασμα 35 εκατ. ευρώ για τα νοσοκομεία----ΗΠΑ – Οικονομικός πόλεμος στο Μεξικό.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ασφυκτικές πιέσεις για μέτρα στο Eurogroup – Προαπαιτούμενο η ψήφισή τους για ολοκλήρωση της αξιολόγησης η κοινή στάση των θεσμών έναντι της Αθήνας----Σφοδρή αντίδραση από Άγκυρα για τους «8» - «Όχι» στην έκδοσή από Α.Π.----Εξωδικασιτκή ρύθμιση χρεών----Η Daimler εξαγοράζει την Taxibeat----Ο Νέτο ακύρωσε την επίσκεψη στις ΗΠΑ----Μη βιώσιμο το ελληνικό χρέος – Εκτιμά το ΔΝΤ----Υποχρεωτικά POS μέχρι τέλος Ιουνίου----ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – Επιμένει η κ. Θάνου στη σύγκλιση της Ολομέλειας.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΜΙΚΡΟΜΕΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ – Νέα δύναμη στον αγώνα από το μπλόκο της  Νίκαιας----ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΟΥΡΟΓΚΡΟΥΠ – Κοινός παρονομαστής η κλιμάκωση της αντιλαϊκή επίθεσης----ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – Επίκαιρη Ερώτηση για τα προβλήματα οικογενειών και εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή----ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ – Πρωτοβουλίες αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και τα παιδιά τους.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΡΙΑ: ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΑΛΙ – Αφιονισμένος ο Dr Σόιμπλε κατά της χώρας, παρά τις γονυκλισίες του Τσακαλώτου – Δήλωση-σοκ από τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ε.Ε.: Το ευρώ τελειώνει σε 18 μήνες – Εκθέσεις σαν σφαίρες από το ΔΝΤ!----Η απόφαση και το σκεπτικό του Αρείου Πάγου - Δεν εκδίδονται (!!!) οι οκτώ αξιωματικοί στην Τουρκία – Πετάει φωτιές και απειλεί (Αλλάχ και… δαίμονες) το «σύστημα Ερντογάν – «ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»----Playmobil ο Ανδρέας και η Μιμή----Η Daimle αγόρασε την ελληνική Taxibeat----«Θερίζει» η γρίπη! 26 νεκροί----Μπλόκο στα τρακτέρ με «συνταγή» Σημίτη----ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ Ο ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ----Οι φωτογραφίες των Ρομά με τη συμμορία των οποίων συνεργαζόταν ο Αγγλούπας.

ΕΘΝΟΣ: Αγροτικό TAXIS στήνει η Εφορία – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΤΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΜΕ ΕΜΠΟΡΟΥΣ----EUROGROUP – Σε κλοιό πιέσεων για να μείνει το ΔΝΤ----Απόφαση-σταθμός για τους 8 Τούρκους – ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ: ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ – ΕΞΑΛΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ----ΣΑΦΑΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ POS----ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ – Εικονικός σεισμός στο «Σισμανόγλειο».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Όλα τα μέτρα εδώ και τώρα» - ΟΙ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΑΝ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ – ΣΚΗΝΙΚΟ… 2015 ΜΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΗ Β ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ----ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΜΕ ΚΡΥΦΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ – ΕΝΩ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΦΚΑ----«ΜΝΗΜΟΝΙΟ» ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ – Η ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΓΡΑΠΤΕΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ----ΒΡΟΝΤΡΟ «ΟΧΙ» ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 8 ΤΟΥΡΚΩΝ – ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ----Ο Τραμπ ετοιμάζεται να κηρύξει νομισματικό πόλεμο στην Ευρώπη.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Τους ανακάτεψε το ΔΝΤ – ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ EUROGROUP ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ----Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΚΤΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ – Δεν θα εκδοθούν στην Τουρκία----ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ – Η έξοδος των τρακτέρ----ΗΠΑ-ΜΕΞΙΚΟ – Πόλεμος μέσω… τούιτερ για το τείχος----ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ: ΕΚΠΟΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟ ΟΣΟ ΔΥΟ ΧΡΥΣΟΦΟΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ.

ΤΑ ΝΕΑ: Έμφραγμα στο παρά πέντε – Στην κοινή γραμμή Ευρωπαίων και ΔΝΤ σκόνταψε η κυβέρνηση----Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ «8» - ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ----ΑΝΤΙ ΓΟΥΟΡΧΟΛ – ΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΝΟΣ ΕΙΔΩΛΟΥ----ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ.

ESPRESSO: ΤΟ ΡΟΛΟΪ της Αποκάλυψης 2,5 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ – Η τρομοκρατική μετακίνηση του λεπτοδείκτη και η ανησυχία των επιστημόνων για παγκόσμια καταστροφή----SUPER ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ «ΑΝΙΧΝΕΥΕΙ» ΤΑ ΡΟΥΧΑ «ΜΑΪΜΟΥ»----Ο Ανδρέας και η Μιμή έγιναν Playmobil----Σκηνές αιμομιξίας σε θέατρο της Αθήνας----Ο Αγγλούπας και οι “Gipsy Kings” φίλου του----Εξώδικο στη Μητρόπολη Χαλκίδας για τον θησαυρό.