X

Προφυλακίστηκε ο 15χρονος που βίασε και δολοφόνησε τον 6χρονο στην Κομοτηνή

Ομολόγησε τις πράξεις του. Θα μεταφερθεί στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων στην Κόρινθο. Περισσότερες από 3 ώρες διήρκησε η ανάκριση.

Ant1news

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 15χρονος δράστης που βίασε και δολοφόνησε τον 6χρονο Μεχμεταλή Σεζάλ στην Κομοτηνή, αφού ομολόγησε τις πράξεις του.

Η διαδικασία της ανάκριση του δράστη διήρκησε περισσότερες από 3 ώρες και σ' αυτήν συμμετείχε ειδικός διερμηνέας νοηματικής που μετέβη στην Κομοτηνή από την Θεσσαλονίκη.

Θα μεταφερθεί στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων στην Κόρινθο όπου θα παραμείνει μέχρι να οριστεί δικάσιμος.

Μεγαλύτερη ποινή και την εκδίκαση της υπόθεσης εντός 6 μηνών θα επιδιώξει ο δικηγόρος της οικογένειας, όπως σημείωσε ο ίδιος.  

Την ίδια στιγμή, αναμένεται να ασκηθεί ποινική δίωξη από την Εισαγγελέα Ροδόπης και στους γονείς του 15χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και έκθεση.

Σημειώνεται πως οι γονείς του 15χρονου είναι εξαφανισμένοι εδώ και δύο χρόνια και αναζητούνται από τις Αρχές.


Πληροφορίες θέλουν τον πατέρα του να βρίσκεται εδώ και καιρό στην Βουλγαρία όπου εργάζεται  ως τσομπάνης, ενώ άγνωστο παραμένει το που βρίσκεται η μητέρα.

Σημειώνεται πως, νωρίτερα  είχαν ληφθεί καταθέσεις από τη μητέρα και το θείο του εξάχρονου θύματος ενώ έξω από το δικαστικό μέγαρο της Κομοτηνής είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες συγγενείς του αδικοχαμένου Σεζάλ.