X

Ο εκρηκτικός Αλέφαντος στο “The 2night Show”

Το υπόλοιπο «μενού» έχει… άρωμα γυναίκας: Δωροθέα Μερκούρη, Ματθίλδη Μαγγίρα και Ειρήνη Χειρδάρκη πιο αποκαλυπτικές από ποτέ…

Ant1news

Το The 2night Show έρχεται μέσω της συχνότητας του ΑΝΤ1 στους δέκτες μας και το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 22.15, με τους Δωροθέα Μερκούρη, Νίκο Αλέφαντο, Ματθίλδη Μαγγίρα και Ειρήνη Χειρδάρη.

Η Δωροθέα Μερκούρη, γεμίζει με το Ελληνοϊταλικό της ταπεραμέντο το πλατό του The2night Show. Μας μιλάει για προσωπικά της θέματα και μας αποκαλύπτει την άποψή της για τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Ο εκρηκτικός Νίκος Αλέφαντος συναντιέται ξανά με τον Γρηγόρη και σαν χείμαρρος σχολιάζει τα πάντα!

Η Ματθίλδη Μαγγίρα έρχεται στο The 2night Show με πολλή διάθεση και κέφι! Μεταξύ άλλων, μας μιλάει για την κόρη της και μοιράζεται μαζί μας προσωπικές σκέψεις.

Μαζί μας στο The2night Show και η Ειρήνη Χειρδάρη σε μία άκρως αποκαλυπτική συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το The2night Show έρχεται αυτή την εβδομάδα το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 22:15 για να ομορφύνει το βράδυ μας, με νέο επεισόδιο και εκλεκτούς καλεσμένους, όπως πάντα. Μην τα χάσετε!

Και μην ξεχνάτε.. Όλη την εβδομάδα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλο το υλικό της εκπομπής μέσω του antenna.gr:

Όλα τα επεισόδια στο minisite: www.antenna.gr/the2nightshow

Ξεχωριστά οι συνεντεύξεις  της εκπομπής εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/guests 

Και  για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τις μουσικές στιγμές του Jimmy Starova & The AlcaΤrash Band μπαίνετε απευθείας εδώ: www.antenna.gr/minisites/the-2night-show/jimmyStarovaandthealcatrashband