X

Φωτογραφίες από τον “θησαυρό” της σπείρας των Ρομά

Μετρητά, χρυσαφικά και ρολόγια είναι μεταξύ των κλοπιμαίων της «πολυπλόκαμης» σπείρας των Ρομά που εξάρθρωσε η αστυνομία.

Ant1news

Χρυσές αλυσίδες, πανάκριβα δακτυλίδια και ρολόγια ανεκτίμητης αξίας είναι ορισμένα μόνο από τα τιμαλφή που «ξάφριζαν» τα μέλη της σπείρας των Ρομά, τα οποία είχαν ρημάξει εκατοντάδες σπίτια και επιχειρήσεις ανά την ελληνική επικράτεια.

Τα ανευρεθέντα κατά τις αστυνομικές έρευνες κλοπιμαία της "σπείρας των Ρομά" έχουν συγκεντρωθεί από τις αρχές στην Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής.

Ωστόσο, η παρουσίαση των κλοπιμαίων δεν αφορούσε στο κοινό, αλλά οι παθόντες μπορούν οποιαδήποτε στιγμή, κατόπιν ραντεβού, να δουν τα κλοπιμαία.

Πριν από λίγες ημέρες η αστυνομία εξιχνίασε επιπλέον 33 διαρρήξεις-κλοπές σε κατοικίες, εταιρείες και καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής και της δυτικής Αττικής καθώς και στον Πειραιά, το Κερατσίνι και τη Θεσσαλονίκη, με την συνολική αξία των κλεμμένων κοσμημάτων και των αφαιρεθέντων χρηματικών ποσών να υπερβαίνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.