X

Βίντεο-σοκ: αστυνομικός γρονθοκοπεί προσφυγόπουλο

Νωρίτερα, το παιδί του είχε επιτεθεί, ενώ πλήθος προσφύγων και μεταναστών έσπρωχναν και απειλούσαν αστυνομικούς και συνοδούς του Γιάννη Μουζάλα, στο Ελληνικό.

Ant1news

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχτηκαν το πρωί της Δευτέρας στον άτυπο καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών, στους χώρους του πρώην Αεροδρομίου,  στο Ελληνικό.

Λίγο μετά τις 10:00 έφτασε στον χώρο ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, προκειμένου να συνομιλήσει με τους πρόσφυγες, μετά απο αναφορές για απεργία πείνας.

Οι πρόσφυγες αντέδρασαν έντονα στην παρουσία του Υπουργού και τα πνεύματα οξύνθηκαν.

Μάλιστα, ένα προσφυγόπουλο άρχισε να σπρώχνει αστυνομικό που βρισκόταν μπροστά στην είσοδο - και πλήθος προσφύγων άρχισαν να απειλούν και να σπρώχνουν τους αστυνομικούς και όσους συνόδευαν τον κ. Μουζάλα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση, και ο αστυνομικός να χτυπήσει με την γροθιά του στο πρόσωπο το προσφυγόπουλο, το οποίο νωρίτερα είχε επιχειρήσει να τον χτυπήσει, παρουσία πλήθους κόσμου και σε ελάχιστη απόσταση απο τον Γιάννη Μουζάλα. 

Το περιστατικό απαθανάτισαν οι τηλεοπτικοί φακοί που κατέγραφαν τις στιγμές έντασης που πυροδότησε η επίσκεψη του Γιάννη Μουζάλα στο Ελλήνικό.