X

Φούντωσαν την κόντρα Μαξίμου-ΝΔ οι απαντήσεις Rothschild και L’Οreal στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Τι είπαν στελέχη τους για το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι. “Μετωπική” και για το πόθεν έσχες της συζύγου Μητσοτάκη. Κόντρα Ζαχαριάδη-Γεωργιάδη.

Ant1news

Το ταξίδι του Πρωθυπουργού στο Παρίσι έβαλε σε θέσεις μάχης Κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία.

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση επιτέθηκε στο Μαξίμου θέτοντας ερωτήματα για τη χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους ζητώντας απαντήσεις:

  • Γιατί το ταξίδι στο Παρίσι έμεινε μυστικό;
  • Γιατί ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε μόνος με τη Rothschild;
  • Ήταν ενήμερος ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Πάνος Καμμένος;
  • Ποιοί επέβαιναν στο αεροσκάφος με τον Τσίπρα από τη Λισαβόνα στο Παρίσι;

Την ίδια στιγμή ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέθετε επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών ζητώντας του να ενημερώσει εάν υπάρχει επίσημη σύμβαση της Rochild με τον ΟΔΔΗΧ και εάν ναι, από πότε και με ποια αμοιβή.

Ο ΑΝΤ1 επικοινώνησε με τους εκπροσώπους της Rotshchild και της L’ OREAL οι οποίοι επιβεβαίωσαν τις συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψουν το περιεχόμενο τους.

 

 

Η Κυβέρνηση πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας τη ΝΔ για αντιπερισπασμό προκειμένου να καλύψει επικοινωνιακά το θέμα του “πόθεν έσχες” του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, αποκάλεσε «κοινό συκοφάντη» τον Άδωνι Γεωργιάδη, σημειώνοντας πως η ευθύνη για τη συκοφαντία βαραίνει προσωπικά τον ίδιο τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και ότι «αναμένουμε επομένως ως ελάχιστη ένδειξη ευθιξίας να ζητήσει άμεσα την παραίτηση του Αντιπροέδρου του». Απηύθυνε με τη σειρά του ερωτήματα προς τον Πρόεδρο της ΝΔ.

  • Θα δώσει στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες της συζύγου του;
  • Θα μάθουμε πόσο κόστισε το ακίνητο που αγοράστηκε στο Παρίσι;
  • Και κυρίως, θα μας πει από πού προήλθαν τα χρήματα για την αγορά; Θα μας ενημερώσει αν αληθεύει ότι η σύζυγός του είχε κοινή εταιρία με τον κύριο Παπασταύρου;

 

«Ο κ. Τσίπρας είναι πανικόβλητος, γιατί είναι ένοχος», απάντησε η Νέα Δημοκρατία για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στο Παρίσι. Αναφορικά με «την επιχείρηση συκοφάντησης και λάσπης ενάντια στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και τη σύζυγό του», το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζει πως «είναι καταδικασμένη να αποτύχει, γιατί βασίζεται σε ψέματα που ο κ. Τσίπρας είναι εθισμένος να χρησιμοποιεί».

«Άλλωστε, γι’ αυτές τις αθλιότητες οι κοινοί συκοφάντες θα κριθούν από την ελληνική Δικαιοσύνη και οι πολιτικοί καθοδηγητές τους, σύντομα, από τον ελληνικό λαό», καταλήγει το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Το πόθεν έσχες της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη και το “μυστικό” ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι, πυροδότησαν μετωπική σύγκρουση στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, μεταξύ των Κώστα Ζαχαριάδη και Άδωνι Γεωργιάδη.

Σκληρή κόντρα ξέσπασε και για το περιεχόμενο των ειδήσεων που μεταδίδονται απο την ΕΡΤ, μετά από σχόλιο του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριου Λαζαρίδη.