X

Ουρές και ένταση για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (βίντεο)

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους δεκάδες πολίτες που βρίσκονται στην ουρά για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης. Το σύστημα "πέφτει" συνέχεια και δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί κανείς.

Ant1news

Ένταση επικρατεί έξω από την Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, στην Αγίου Κωνσταντίνου, λόγω της μεγάλης ταλαιπωρίας που αντιμετωπίζουν οι δεκάδες άνθρωποι που συρρέουν στην υπηρεσία του Δήμου για να καταθέσουν αιτήσεις για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

Κανένας από τους πολίτες δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί αφού το ηλεκτρονικό σύστημα «έχει πέσει» και δεν λειτουργεί.

Οι υπεύθυνοι ενημερώνουν ότι μπορούν οι πολίτες να έρθουν άλλη μέρα, όμως δεκάδες άνθρωποι παραμένουν εκεί προκειμένου να βρουν μία άκρη.

«Από την πρώτη ημέρα βρισκόμαστε εδώ από τις 6 το πρωί και κάθε μέρα αντιμετωπίζουμε το ίδιο πράγμα, τα ρολά κατεβασμένα», δήλωσε μια από τους πολίτες. «Είναι ο χειρότερος εξευτελισμός του ανθρώπου, για 200 ευρώ», συνέχισε.

Οι αιτήσεις επρόκειτο να γίνουν ηλεκτρονικά, ωστόσο οι πολίτες ζητούν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία που δήλωσαν, προσκομίζοντας τα αντίστοιχα δικαιολογητικά, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις.

Δείτε εικόνες από την ένταση που επικρατεί από νωρίς το πρωί σε υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: