X

Δεύτερη ημέρα ταλαιπωρίας για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Από χθες το βράδυ άρχισαν να σχηματίζονται οι ουρές στην Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Αθηναίων. Νέα προβλήματα σήμερα με το σύστημα.

Ant1news

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία των δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, που αναμένουν επί ώρες τη σειρά τους στην Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Αθηναίων.

Οι ουρές άρχισαν να σχηματίζονται από το βράδυ της Τρίτης, προκειμένου οι δικαιούχοι να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να πάρουν τα χρήματά τους.

Όπως αναφέρουν μάλιστα κάποιοι πολίτες στο "Καλημέρα Ελλάδα", δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν στα ΚΕΠ των περιοχών τους, ενώ υπάρχουν και νέα προβλήματα σήμερα με το σύστημα.

Οι υπεύθυνοι ενημερώνουν ότι μπορούν οι πολίτες να προσέλθουν άλλη μέρα, όμως δεκάδες είναι εκείνοι που παραμένουν στο σημείο, προκειμένου να βρουν μία άκρη.

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί η καταγγελία ενός πολίτη, στο "Καλημέρα Ελλάδα" σύμφωνα με τον οποίο, η αίτησή του δεν έγινε δεκτή καθώς του ζήτησαν απολυτήριο γυμνασίου για του δώσουν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης!