X

Ο Τύπος της Τετάρτης

Η εξέλιξη της αξιολόγησης μετά και την έκθεση του ΔΝΤ, η νέα εγκύκλιος για τα «μπλοκάκια» και η έντονη σεισμική δραστηριότητα στη Λέσβο μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Οι κόντρες και τα σενάρια μετά την έκθεση του ΔΝΤ, η διορθωτική εγκύκλιος για τις εισφορές στα «μπλοκάκια», καθώς και οι αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις στη Λέσβο είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Λούφα και παραλογή – ΓΙΑ ΤΗ Ν.Ψ. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…. Τα ερωτήματα για την κομματική πλατφόρμα-μεγάλο αδελφό και το κρυφτούλι με το πόθεν έσχες του Κυρ. Μητσοτάκη και της συζύγου του----ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: «ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ» - Κλυδωνίζεται η συμμετοχή του ΔΝΤ----Γιαξεξμπόρε, Λουκιανέ----Νομιμοποιούνται οι αγορές χωρίς  μεσάζοντες----Βρέχει σκάνδαλα στη γαλλική Δεξιά----Ψηφιακό μουσείο Μακρονήσου.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Σαράντα αλλαγές στα συστήματα εισαγωγής σε 53 χρόνια – Το ράβε-ξήλωνε στην Παιδεία προκαλεί σωρεία στρεβλώσεων----«Έφυγε» σε ηλικία 74 ετών ο Λουκιανός Κηλαηδόνης----Στο 9,22% οι εισφορές για τα «μπλοκάκια»----Άδειες γάμου μέσω κινητού και Ιντερνετ----Κρίσιμη απόφαση για τα όρια ηλικίας----Συμφωνία Fraport με 5 τράπεζες----Διακοπές στις Παρθένους Νήσους ο Ομπάμα----Παρασκηνιακές διαβουλεύσεις των θεσμών – Για την αξιολόγηση.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ – Κλιμακώνουν με πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα----ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΚΟΥΑΡΤΕΤΟΥ – Αναζωπυρώνει κόντρες και σενάρια η έκθεση του ΔΝΤ----ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ – «Δωδεκάλογος»-φωτιά για μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία----ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – Προετοιμασία για μαζικές διαδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 24 Φλεβάρη.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ με τα μπλοκάκια – Παρανοϊκή εγκύκλιος, αντί να διορθώσει τα λάθη του ΕΦΚΑ, τα κάνει πολύ χειρότερα----Χορός Ρίχτερ στη Λέσβο (αλλά και στο μυαλό του δημάρχου Άγκυρας)----Νέα «τορπίλη» από το υπ. Παιδείας για τα Θρησκευτικά----ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ (ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ) ΧΗΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΚΕΣ----Ντρίμπλα για να αποφύγει η Αθηναϊκή Ζυθοποιία πρόστιμα 31.451.211 ευρώ----ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – «Αλέξη, δεν θα ήθελες η γυναίκα σου να περνάει ότι εγώ»----«ΕΦΥΓΕ» Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ----Ο Στ. Μάνος πιο σκληρός και από τους δανειστές----Πήρε άλλο ένα δημόσιο έργο ο Καλογρίτσας----Τι έγινε στη δίκη ιερού ναού της  Λαμίας που διεκδικεί 33 πλατείες (!) στο Περιστέρι----ΑΓΩΓΗ-ΜΑΜΟΥΘ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ----Έγκυρες Πηγές: Άνθρωπος του Καραμανλή έσωσε τον Τσίπρα στη Σύνοδο του ΔΝΤ.

ΕΘΝΟΣ: ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ – 10 ανατροπές τις λαϊκές αγορές----ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΚΗΛΑΗΔΟΝΗΣ – Ο τροβαδούρος των χρόνων της αθωότητας----ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ – Το πανεπιστήμιο της… παραοικονομίας----ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – Μετά το ΔΝΤ όλοι τρέχουν για συμφωνία---ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ – Τι προβλέπει η διορθωτική εγκύκλιος----ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ – Η εξωτική… ρωσική μοναρχία.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Νέο φιάσκο με τις «εκπτώσεις» στις εισφορές – «ΜΠΑΛΑΚΙ» ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ… ΕΦΚΑ----Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΠΩΣ ΤΟ… 2015----Οι ιερείς… μπαλώνουν τα ράσα----ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΚΗΛΑΗΔΟΝΗΣ - Έφυγε ο μοναδικός «Λούκι Λουκ» του ελληνικού τραγουδιού----ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΘΕΜΑ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ----ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΑΡΕΒΑ ΣΤΙΣ «ΜΟΧΘΗΡΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ»----ΤΡΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥ ΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ HELLAS POWER & ENERGA----ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ – «Εδώ και 4 μήνες τα προσφυγόπουλα στη Μαλακάσα περιμένουν να πάνε σχολείο».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Τζάμπα επενδυτές – Η FRAPORT ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ 1,23 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ 14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ----Λουκιανός Κηλαηδόνης «Φεύγουν τα καλυτέρά μας χρόνια, κάποιος μας τα κλέβει μυστικά, χρόνια που περνούν, που δεν θα ξανάρθουν…----ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ----ΣΚΑΝΔΑΛΟ ENERGA-HELLAS POWER- Γλίτωσαν τα ισόβια, πληρώνουν αδρά----ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΒΗΡΟ ΜΑΝΘΟΥΛΗ – Παραφουσκωμένος λογαριασμός για 48 ώρες νοσηλείας----ΓΑΛΛΙΑ: ΦΗΜΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΒΡΟΜΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ.

ΤΑ  ΝΕΑ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ – Αν αυτός ο Οργανισμός ενημέρωσης και πολιτισμού στη μακρά ιστορία του επέζησε πολέμων, διχασμών, Εμφυλίου και δικτατοριών το οφείλει εκτός από τους ιδρυτές του και στους ανθρώπους που τον υπηρέτησαν διαχρονικά σε χαλεπούς και ευτυχείς καιρούς.

ESPRESSO: ΔΑΚΡΥΑ για τον φτωχό & μόνο καουμπόι – Δεν άντεξε η καρδιά του Λουκιανού Κηλαηδόνη που «έφυγε» σε ηλικία 74 ετών----ΜΑΝΑ «ΤΕΡΑΣ» ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ----Κρουαζιέρες με όργια, αλκοόλ και ναρκωτικά----Σερβιτόρα το κορίτσι του James Bond----Ο γάτος πρόσφυγας που έγινε παραμύθι----ALERT ΓΙΑ ΤΑ ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ----Ναός του αγίου Παϊσίου στη φλεγόμενη Συρία----SEX ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΜΠΑΡ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ.