X

Τατσόπουλος σε Κονιόρδου: Είσαι καρα-ηλίθια, με νοημοσύνη βερίκοκου

Με ένα οργισμένο post στο facebook ο κ. Τατσόπουλος σχολίασε την δήλωση της Λυδίας Κονιόρδου για τον θάνατο του Κηλαηδόνη.

Ant1news

Με βαρείς χαρακτηρισμούς επιτίθεται ο Πέτρος Τατσόπουλος κατά της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδίας Κονιόρδου, με αφορμή την δήλωσή της για τον θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

«Ο Λουκιανός κοίταζε κατάματα το παρόν από τότε, μέσα στη δικτατορία, που συνεργαζόταν με τον Γιάννη Νεγρεπόντη και τον Μποστ, μέχρι τον Ιούλιο του 2015, που σχολίαζε τη στάση των Ευρωπαίων πολιτικών απέναντι στην Ελλάδα αλλά και την προπαγάνδα των κυρίαρχων ΜΜΕ» ανέφερε μεταξύ άλλων στην δήλωσή της η  κ. Κονιόρδου. 

Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε την έκρηξη του Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος σε σχόλιό του στο Facebook, χαρακτηρίζει την Λυδία Κονιόρδου «ηλίθια», καθώς και ότι έχει «νοημοσύνη βερίκοκου και ευαισθησία μικρότερη από όση διαθέτει ένα πόμολο».

Ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής επικρίνει με αυτόν τον τρόπο την αναφορά της κ. Κονιόρδου για την στάση που είχε κρατήσει ο Λουκιανός Κηλαηδόνης κατά το δημοψήφισμα του 2015, υπογραμμίζοντας πως δεν ήταν τώρα η κατάλληλη στιγμή για να το κάνει.

Tο σχόλιο του Πέτρο Τατσόπουλου στο Facebook: