X

Ο Τύπος της Πέμπτης

Η συνεδρίαση του EWG με φόντο τις δηλώσεις Σόιμπλε για Grexit, το «μπλόκο» στις «μαϊμού» εταιρείες στα Βαλκάνια και η υποχρεωτική εγκατάσταση POS σε 12 κλάδους μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Το κρίσιμο Euro Working Group για την αξιολόγηση, το «μπλόκο» του ΥΠΟΙΚ στις εικονικές μεταναστεύσεις εταιρειών σε γειτονικές χώρες, καθώς και τα υποχρεωτικά POS σε 12 κλάδους και διορία ως τις 30 Ιουνίου είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Υποχρεωτικά POS σε 12 κλάδους – ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ----ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ – Ένα βήμα πιο κοντά στη μονιμότητα----«Νέο γαλλικό φράγκο» από τη Λεπέν----Παρέμβαση Τσίπρα για την ομογένεια στην Ουκρανία----Ύπουλο παιχνίδι Σόιμπλε----Λ. ΚΑΣΤΕΛΙΝΑ ΣΤΗΝ «Α»: Να μην περάσουν οι εκβιασμοί Σόιμπλε-ΔΝΤ.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μήνυμα Σόιμπλε: Μέτρα ή Grexit – Λαγκάρντ: Λέμε αλήθειες όσο σκληρές κι αν είναι----Τα έσπασαν και τακτοποιούνται – Εισβολή πυροσβεστών σε υπουργείο και υπόσχεση για παράταση συμβάσεων----Στην Άγκυρα σήμερα ο αρχηγός της CIA----Στο στόχαστρο ΥΠΟΙΚ η φυγή επιχειρήσεων----Νέα έξαρση της γρίπης----Λύνει κάβους για τελευταία φορά το «Παναγία Τήνου»----Κομισιόν για μετεγκατάσταση προσφύγων – Ζητεί επιτάχυνση----Απόφαση προστασίας των θεσμών από δικαστές----Χαμηλά οι δαπάνες για έρευνα, ανάπτυξη στην Ελλάδα – ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΟΣΑ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΕΕ και ΔΝΤ τα «βρίσκουν» στην αντιλαϊκή κλιμάκωση …παρά τις διαφορές τους για τη βιωσιμότητα του χρέους, που αξιοποιεί η κυβέρνηση, εκβιάζοντας το λαό να αποδεχτεί το νέο πακέτο μέτρων----ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ – Κλιμακώνεται η ένταση από τους βομβαρδισμούς του ουκρανικού στρατού----ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ – Ζωντανή συζήτηση και συλλογικές αποφάσεις για την εξέλιξη του αγώνα----ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – Απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική τα συλλαλητήρια στις 21 Φλεβάρη.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΔΙΑΛΥΣΤΕ τα Σκόπια – Στενός συνεργάτης του Τραμπ θέτει ξαφνικά θέμα αλλαγής συνόρων στα Βαλκάνια – Απέλασαν Αλβανό που σχημάτισε τον «αετό» κάτω από τη γαλανόλευκη----Ο «ιπποκόμος» του Dr Σόιμπλε (ο Ντάισελμπλουμ) εκβιάζει και πάλι----Ο ένας στους δύο Ευρωπαίους λέει «όχι» στους μουσουλμάνους μετανάστες----«ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΠΟΡΑ»! ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ----Αποκάλυψη! Έλλειμμα 8,3 δις ευρώ θα έχει το 2018 η γερμανική οικονομία----Η «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ----ΗΡΘΕ Η… ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ 13 PORCHE ΚΑΙ 7 LEXUS ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ----Σοκ! «Τάιζα τα παιδιά μου με γάλα και αντίδωρο»----Τροπολογία-ρουσφέτι για συνεργάτες βουλευτών----Βασιλειάδης: Δώστε επιτέλους την άδεια για την «Αγια Σοφιά»----Δεν πέρασε η εισήγηση της Βασιλικής Θάνου για αύξηση στα όρια ηλικίας των δικαστών----Απίστευτο: Έφτιαξαν μπαταρία που παρέχει ενέργεια σε όποιον την… καταπιεί.

ΕΘΝΟΣ: Επιχείρηση… Βαλκανιζατέρ – ΜΠΛΟΚΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ----Τουριστική καμπάνα από μαθητές γυμνασίου – ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ----ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ – ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ----ΕΦΙΑΛΤΙΑΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΝΤ----Προσωρινή λύση για τους πυροσβέστες – ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: 9 ΑΛΛΑΓΕΣ-SOS στη φετινή Γ’ Λυκείου – ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ----ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΟ «ΟΧΙ» ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΟΡΙΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ – «ΗΤΤΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΑΝΟΥ----Στα κάγκελα οι ένστολοι για το μισθολόγιο----ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ – «Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ή ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ»----ΚΡΥΦΟΣ ΚΟΦΤΗΣ ΣΤΟ ΕΚΑΣ ΜΕΣΩ ΕΦΟΡΙΑΣ – ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ----Η Ευρώπη δεν θέλει άλλους μετανάστες και σφραγίζει ερμητικά τα σύνορα----ΚΟΒΟΥΝ, ΡΑΒΟΥΝ… ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ----ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - Ο ΠΑΟ ξέσπασε με τεσσάρα στον Αστέρα, ενώ ο Θρύλος έφερε «Χ» με τον Ατρόμητο.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Το τρίγωνο των εκβιαστών – ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ – ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ EUROWORKING GROUP_---FRAPORT: και τα 14 αεροδρόμια με δανεικά----ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚΑ – Το πρώτο ραντεβού με υπουργούς----Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ -–Πρωτοβουλία για τον Τύπο----ΤΡΑΜΠ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ – «Φιλικό κλίμα»----ΤΣΒΕΤΑΝ ΤΟΝΤΟΡΟΦ – Πέθανε ο στοχαστής πολέμιος των άκρων----ΘΕΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.

ESPRESSO: ΣΟΥΠΕΡ απάτη στο Κολωνάκι ΑΠΟ «ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ» ΕΦΟΡΙΑΣ – Πώς την «πάτησε» πλούσια επιχειρηματίας, σύζυγος μεγαλοτραπεζίτη----ΤΡΙΠΛΟ «ΝΤΟΥ» ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ----Το ξεχωριστό «αντίο» στον «Λούκι Λουκ»----Αυλαία για την ηθοποιό που έζησε στο πλευρό του Ανδρέα Παπανδρέου----Ο κύριος Γκρέι αναστατώνει τις Ελληνίδες----Τζακ ποτ στον έρωτα για τον “Mr Τροχό της Τύχης»----Η ΠΙΠΕΡΟΡΙΖΑ «ΣΥΜΜΑΧΟΣ» ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ.