X

Ο Τύπος της Παρασκευής

Το αδιέξοδο στην αξιολόγηση και τα σενάρια για Grexit και η «μαύρη» τρύπα στα ταμεία της ΣΤΑΣΥ μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η  κρίσιμη συνάντηση Τσκαλώτου, Ντάισελμπλουμ και θεσμών στις Βρυξέλλες για άρση του αδιεξόδου και τα στοιχεία των επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για τις απώλειες από την εισιτηριοδιαφυγή είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΟΛΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ - Πενταμερής στα σκαριά----Τ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εισφορές 85 ευρώ για το 90% των αγροτών-----SPD ΚΑΙ DIE LINKE: Ξέχνα το, Βόλφγκανγκ----ΑΝΕΡΓΙΑ – Ευάλωτοι οι άνω των 55----«Γαλάζιες καμπάνες» στην ΟΣΥ----ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ – Χωρίς εγγύηση του Δημοσίου τα δάνεια της  Fraport----Επαναπαρτίζει ταχύτητα τον χρυσό της η Γερμανία----Πύραυλος Τραμπ.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Κρίσιμο ραντεβού στις Βρυξέλλες – Οι πιστωτές επεξεργάζονται τελική πρόταση προς την Αθήνα-Μετάβαση Τσακαλώτου----Τα μπλόκα ταλαιπώρησαν τους ταξιδιώτες στο «Μακεδονία»----Εξαγγελίες λαϊκής κατανάλωσης – Εισαγωγή στα ΤΕΙ χωρίς εξετάσεις και μετεγγραφές πέραν των προβλεπομένων----Στο «σφυρί» έργα ιστορικό εργοστάσιο----Τουρκικές ακταιωροί κοντά στην Παναγιά----Νεκροί Τούρκοι στη Συρία από ρωσικά πυρά----Ραγδαία αύξηση προμήθειας POS.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ – Μονοδιάστατη στήριξη των συμφερόντων του κεφαλαίου----ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ – Προετοιμάζουν αγωνιστικά το πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα----ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ – Διευρύνεται η ανταπόκριση στο κάλεσμα του  ΠΑΜΕ----ΕΚΘΕΣΗ ΑΔΑΕ ΓΙΑ «ΣΥΝΑΚΡΟΑΣΕΙΣ» - Σημαντικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες του ΚΚΕ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΠΛΟΙΑ θανάτου με ραδιενέργεια Στις θάλασσες της Ελλάδας! – Συγκλονιστική αποκάλυψη στο ιταλικό Κοινοβούλιο από έγγραφα μυστικών υπηρεσιών----Επίδομα… αλληλεγγύης 13 ευρώ! Ψυχρολουσία για χιλιάδες νεόπτωχους----Διαπραγμάτευση: Δέκα ημέρες επί ξύλου κρεμάμενοι----Τα golden boys του ΑΔΜΗΕ δεν παραιτούνται----Κουνάνε μαντίλι στον «Τσίπρα» των Podemos-----ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ----Με μάσκα στον Πειραιά ο Κυριάκος----Προκαλεί πάλι ο Γαβρόγλου για τα σεμινάρια ομοφυλοφιλίας----Πτυχιούχος βασίλισσα του Καρναβαλιού στην Πάτρα----Οι Ρώσοι βομβαρδίζουν κτίριο στη Συρία και σκότωσαν τρεις Τούρκους----Τι φοβάται η Μέρκελ και παίρνει πίσω τον χρυσό που «φύλαγε» στις ΗΠΑ----«ΛΑΒΑΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΤΑ ΙΜΙΑ» - Η ΑΓΚΥΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΞΑΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ----Ιπποδρομίες    Α.Ε.: Αύριο τα πρώτα γενέθλια στο Μαρκόπουλο με φιέστα και αγώνες.

ΕΘΝΟΣ: Οι… χρήσιμοι βάνδαλοι – ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΥΡΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ----ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – Μονομαχία Τσακαλώτου-Τόμσεν στο ραντεβού με τους δανειστές – ΜΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΙΑ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ----ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ – Ιδιωτικά ιατρεία τέλος για πανεπιστημιακούς----ΣΚΟΠΙΑ – Επιστροφή προσφύγων μέσω «βαλκανικού διαδρόμου»----Επιδοτήσεις έως 75% για μεταποίηση αγροτικών προϊόντων – ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ 170 ΕΚΑΤ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Συγχαρητήρια βάλτε μας κι άλλες εισφορές» - Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΑΓΡΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ----ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ----Ο Τραμπ δυσκολεύει και την έκδοση βίζας για φοιτητές – Η ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ----ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΑΛΙ ΤΟ GREXIT – ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ EURO WORKING GROUP---ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΧΑΡΑΤΣΙ – ΒΑΖΟΥΝ ΦΟΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 29% ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ----ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ… BOLLYWOOD----Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» - ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Απάτη απεριορίστων διαδρομών – «ΤΡΥΠΑ» ΣΤΗ ΣΤΑΣΥ 1,156 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΤΟ 2015 ΑΠΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ… ΧΑΘΗΚΑΝ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ: ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΔΡΟΥΣΑ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ----ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ----ΒΟΜΒΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Η Κυριακή της απασφάλισης----ΑΕΠΙ – Πόρισμα-φωτιά για το πάρτι----ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΖΟΥΛΦΙ ΛΙΒΑΝΕΛΙ – «Η Αριστερά είναι ο νέος ανθρωπισμός»----ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ: ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ CIA.

ESPRESSO: ΑΠΕΙΛΕΣ και ίντριγκες ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ – Έντονο παρασκήνιο για τον τίτλο της βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού----Το τελευταίο «πάρτι» για τον Κηλαηδόνη – Αποχαιρετισμός με τσίπουρα και τραγούδια στο θέατρο της Άννας Βαγενά---ΝΙΟΠΑΝΤΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΙΧΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ 14ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ----Συμμορία με ανηλίκους φόβος και τρόμος για τους οδηγούς----Οι «Τρεις Χάριτες» πίνουν καφέ με την “Espresso”----“Walking dead” η Βλαντή----ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! 42ΧΡΟΝΗ ΤΥΦΛΑ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΤΗΣ.