X

Νέα πτώση της θερμοκρασίας με βροχές και χιονόνερο

Συνεχίζεται και σήμερα το κρύο. Σε ποιες περιοχές θα βρέξει και που θα χιονίσει. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού.

Ant1news

Τσουχτερό θα είναι το κρύο σήμερα, καθώς η θερμοκρασία σημειώνει περαιτέρω, πτώση,  καθώς  θα κυμανθεί από -5 έως 7, στα Κεντρικά από -2 έως 11, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Ασθενείς βροχές ή χιονόνερο θα πέσουν στα ανατολικά και νότια και λίγα χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις στο Αιγαίο, φτάνοντας τοπικά τα 8 μποφόρ, ενώ παγετός θα εκδηλωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά.

Στη Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και βόρεια με πιθανότητα για βροχή ή χιονόνερο και στα ορεινά για ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα κατά τόπους για χιονόνερο ή ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 07 βαθμούς Κελσίου. 

Την Δευτέρα προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή χιονόνερο στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χωράς και στα ορεινά της Κρήτης. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. 

Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού ΕΔΩ…