X

Ο Τύπος της Τρίτης

Η εξέλιξη της αξιολόγησης, η έκθεση της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία και το «καμπανάκι» Στουρνάρα μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Οι πιέσεις από τους δανειστές πριν το Eurogroup, οι αισιόδοξες προβλέψεις της Κομισιόν  για την ελληνική οικονομία και οι ηχηρές προειδοποιήσεις Στουρνάρα για αξιολόγηση, Grexit  και… βόρεια Κορέα είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΕΡΚΕΛ – Υπέρ δανειστών από το Βερολίνο – Προκλητικός ο Ά. Γεωργιάδης στην Αθήνα: «Να κλείσει την αξιολόγηση η κυβέρνηση Μητσοτάκη»----Κριτική στο ΔΝΤ από την Κομισιόν – «ΑΔΕΙΑΖΕΙ» ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ----Σουλτς κατά Σόιμπλε: Παίζει με τη διάσπαση της Ευρώπης----ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥ – Πρωτιά στις εκτρώσεις----Κερδοσκοπία με τη φτώχεια----Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης το πόθεσν έσχες της Μαρέβας Μητσοτάκη---Το Podemos ενωμένο για την αλλαγή----ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ – Ζούμε τη μεγαλύτερη αβεβαιότητα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο----Όταν οι αισθήσεις γίνονται μουσική.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η Ελλάδα στη δίνη των γερμανικών εκλογών – Η σύγκρουση Σόιμπλε-Σουλτς για το Grexit ενισχύει τους «σκληρούς» και δυσχεραίνει τη θέση της Αθήνας----Ένα… κλικ που συγκλόνισε τον κόσμο----Αποδοκιμασία της διετίας ΣΥΡΙΖΑ----Αναταράξεις στο επιτελείο του Τραμπ – Λόγω του Μάικλ Φλιν----«Θα γίνουμε Β. Κορέα με τη δραχμή» - Προειδοποίηση Στουρνάρα----Πληρωμές στο Δημόσιο χωρίς έλεγχο – Από το Ελεγκτικό Συνέδριο----Νέες μπάρες σε 17 σταθμούς----«Δεν υπάρχει συζήτηση για Grexit» - Μητσοτάκης με Μέρκελ----ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΕ «ΤΡΕΙΣ» - Προς στρατηγική συμμαχία----ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – Δεύτεροι στην Ευρώπη στις εισφορές.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ – Διαδηλώνουν σήμερα στην Αθήνα από τα μπλόκα όλη της χώρας – Στις 13.30 στην πλατεία Βάθης το συλλαλητήριο που καλεί η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων----ΜΑΘΗΤΕΣ – Μαχητική διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας----ΔΙΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ – Μυριόστομη υπεράσπιση του Κ. Πελετίδη----ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ – Ο λαός να δείξει την απόφασή του να παλέψει και να ανοίξει νέους δρόμους----ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ – Εργατική-λαϊκή απάντηση σε παλιά και νέα μέτρα.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΠΙΕΡ ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ – «Δώστε τα χέρια» - «Υπάρχει χρόνος για συμφωνία έως τις 20 Φεβρουαρίου» λέει ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων σε συνεργάτες του----ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ – Σενάριο για λύση χωρίς το ΔΝΤ επεξεργάζεται το Βερολίνο----Σχέδιο εκκένωσης του Ελληνικού – ΣΕ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ θα μεταφερθούν 1.700 πρόσφυγες και μετανάστες----ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ – «Το κίνημα της απλής λογικής»----ΥΠΕΡ-ΒΟΜΒΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕ Η ΡΟΥΠΑ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΑΝ ΕΙΝΑΙ δυνατόν! Εξωφρενικές απολαβές στους Έλληνες γκαουλάιτερ που θα ξεπουλήσουν τα «ασημικά» - ΜΙΣΘΟΣ 290.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ;----Ανησυχία για τον «χορό» των Ρίχτερ (επί μία εβδομάδα) στο Αιγαίο----Η Λαγκάρντ θέλει πιο πολύ πόνο και αίμα----Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ «ΛΥΚΟΥ»----Ξαφνικά οι Ευρωπαίοι να βλέπουν όλα καλά (για το δράμα της χώρας)----Τρομοκρατεί (και πάλι) ο Ι. Στουρνάρας με σενάρια ολέθρου σε περίπτωση Grexit----Χειροπέδες σε Κινέζο κατάσκοπο που είχε στρατιωτικό εξοπλισμό----Παραιτείται ο Αμβρόσιος----Προσοχή! Απατεώνες υπόσχονται ψεύτικα προγράμματα ΕΣΠΑ----ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΤΑΓΧΑΜΟΝ----Θρίλερ! Προσπάθησαν να δηλητηριάσουν τον Πατριάρχη Γεωργίας----Αρ. Πάγος: Προκαταρκτική εξέταση για το «πόθεν έσχες» της Μαρέβα Μητσοτάκη!

ΕΘΝΟΣ: Στρώνουν χαλί για συμφωνία – ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ----ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Οι ουρές της ντροπής για το επίδομα αλληλεγγύης----ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΙΑΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ----ΤΡΥΠΑ 200 ΕΚΑΤ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ----ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ----6 προγράμματα από τον ΟΑΕΔ για 65.000 ανέργους----ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΓΚΡΑΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΛ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΜΠΙΓΙΟΝΣΕ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Προς… σχέδιο β’ για τις εισφορές επαγγελματιών – ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΜΗΝΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ----ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ----Μαθήματα… φλερτ – ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΠΩΣ ΘΑ «ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ» ΓΥΝΑΙΚΕΣ----7.537 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΕΚΟ, ΔΗΜΟΥΣ, ΜΟΥΣΕΙΑ ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ – ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ----ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ, ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ – ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ----ΓΚΑΛΟΠ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ----ΠΑΛΙ «ΠΑΓΟΣ» ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ----ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ ΠΟΥ… ΜΑΡΑΖΩΝΕΙ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Κύκλωμα διαφθοράς στον στρατό ξηράς – ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ – ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ----ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ «ΕΦ.ΣΥΝ.» ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ----«ΚΟΦΤΗΣ» ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ----ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ – Το μπλόκο της οργής----ΚΕΝ ΛΟΟΥΤΣ – «Να παραιτηθεί η κυβέρνηση»----ΓΑΛΛΙΑ – Νικητής η σκανδαλολογία.

ΤΑ ΝΕΑ: ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ – Μείωση αφορολογήτου και συντάξεων τώρα – Σκληρό παιχνίδι στο παρασκήνιο για να βρεθεί την τελευταία στιγμή φόρμουλα συμβιβασμού πριν από το Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας----ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ – ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΡΑΧΜΗ----ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ – ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ESPRESSO: ΟΛΑ στο σκοτάδι για τον φόνο ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ! Τελεσίδικα αθώοι ο γιος του ψάλτης και ο Γεωργιανός που είχαν συλληφθεί για το έγκλημα----Το «καταραμένο» διαμέρισμα της Κηφισιάς -  Πριν από 20 χρόνια μαθήτρια είχε πηδήξει στο κενό από το ίδιο μπαλκόνι που έπεσε ο 6χρονος----GRAMMY – Η «θεά» Μπιγιονσέ και ο «τυφώνας» Αντέλ----Ο φύλακας άγγελος της Demy-----ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ «ΤΡΕΧΟΥΝ» ΣΤΗ ΚΑΦΕΤΖΟΥ ΜΕΣΩ SMARTPHONES----Η πιο μεγάλη μάχη της Αρλέτας----Θρίλερ κατασκοπίας στην καρδιά της Αθήνας.