X

Ο Τύπος της Πέμπτης

Η φυγή 2,5 δις ευρώ καταθέσεων τις τελευταίες 45 ημέρες, το «παράθυρο» στον εξωδικαστικό για κούρεμα έως και 70% στα χρέη των επιχειρήσεων και οι εγκύκλιοι-σοκ για τους συνταξιούχους μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η «διαρροή» καταθέσεων λόγω της επαναφοράς των σεναρίων για Grexit, το μαζικό «κούρεμα» χρεών έως και 70% στις επιχειρήσεις, καθώς και οι μειώσεις στις συντάξεις του δημοσίου και χηρείας είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: ΜΗΝΥΜΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ -  Ούτε ένα ευρώ περισσότερη λιτότητα----ΣΑΜΑΡΑΣ: «ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΡΙΟ» - Τη γραμμή Σόιμπλε υπέδειξε ο Μητσοτάκης στον Μοσκοβισί----Η ΝΔ καλύπτει το «γαλάζιο» σαμποτάζ στην Ευρωβουλή----Στον εισαγγελέα το πόρισμα για την ΑΕΠΙ----«ΜΗΝΥΜΑ» ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ: Πλήρωσε για το ΝΑΤΟ-----Κριτήρια και προϋποθέσεις της Εθνικής Σύνταξης – ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ----ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΕ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ – Επιστρέφουν στα μπλόκα----ΗΠΑ – Μεγάλο ντιλ χωρίς παλαιστινιακό κράτος.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Επιχείρηση «μπλόκο» στο Ελληνικό – Προσκόμματα από βουλευτές και υπηρεσίες με πρόσχημα τους αρχαιολογικούς χώρους----Μάτις προς Ευρωπαίους: Αυξήστε τις δαπάνες για το ΝΑΤΟ----«Κλείνουν το μάτι» σε συμβασιούχους----Πίεση Μοσκοβισί στον Τσίπρα για κινήσεις----Μειωμένες οι νέες συντάξεις του Δημοσίου – Έως και 18%----Επιστρέφει το στοιχειωμένο τάμα του 1829 – Επερώτηση 18 βουλευτών----ΑΥΞΗΣΗ ΠΛΗΘΡΩΡΙΣΜΟΥ – Οι φόροι πέρασαν στις τιμές----Βίαιη επίθεση στον Άγγελο Συρίγο.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ – Κορυφώνεται στους χώρους δουλειάς  η μάχη για την επιτυχία τους----ΣΥΝΟΔΟΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ -  Προσαρμογές, κινήσεις κ αι αντιθέσεις σε ρευστό τοπίο----ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – Προ των πυλών τα νέα  μέτρα με «δόλωμα» την ανάπτυξη----ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟΙ-ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ – Αντιμέτωποι με την εκμετάλλευση και τα απατηλά «πανηγύρια»----ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ – Συσκέψεις και συνελεύσεις σήμερα στα μπλόκα.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Έκαναν «φτερά» καταθέσεις 2,5 δις ευρώ – ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 45 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ----ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – ΠΩΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ----ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ----ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ – «Με έσωσαν οι φοιτητές μου»----ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ – Μαζικές προσφυγές στο ΣτΕ για τα μπλοκάκια----ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ – Θέλει να κλειδώσει απόψε την πρόκριση----ΠΑΟΚ-ΣΑΛΚΕ – Δεν θα πέφτει καρφίτσα στην Τούμπα.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΟΛΕΘΡΟΣ για τις συντάξεις ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΧΗΡΕΙΑΣ – Τι προβλέπουν οι νέες εγκύκλιοι! Άγριες περικοπές αναδρομικά από 1ης Ιανουαρίου----Το «αντάρτικο» της γραβάτας. Στο ΣτΕ οι δικηγόροι για τις εισφορές----Ήλθε, είδε και απήλθε (ο Μοσκοβισί)----Δολοφονία εκ προμελέτης από τα «πιστόλια» του ΔΝΤ----Μίσος και από τον Ντάισελμπλουμ----Ξυλοκόπησαν καθηγητή μέσα στο Πάντειο----ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ ΜΕ 40ΧΡΟΝΗ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ----Ο Βενιζέλος «πυροβολεί» τον… Ανδρέα Παπανδρέου----«ΑΟΡΑΤΑ» ΣΤΕΛΘ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ----Ο Φίλης τώρα παριστάνει τον αρχαιολόγο----Φαήλος Κρανιδιώτης: Οι «καλοί» τραμπούκοι και η φασίζουσα φάλαγγα της προόδου.

ΕΘΝΟΣ: Έρχεται μαζικό κούρεμα χρεών – ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ-----Κοστίζουν ακριβά τα γκράφιτι μέσα στα μέσα μεταφοράς----ΑΠΟΦΑΣΗ ΣτΕ – ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΩΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ----ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ-ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ----ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ – Κόκκινος συναγερμός για τη γρίπη των πτηνών----«Κλείδωσαν» οι ανατροπές στις συντάξεις του Δημοσίου – ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΕΦΑΠΑΞ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μειώσεις έως 30% στις νέες συντάξεις – ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ 13η ΜΑΪΟΥ 2016 ΚΑΙ ΜΕΤΑ----ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΦΙΛΗ ΚΑΙ «53» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ----ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ, ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕΤΡΑ 3,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΚΗΝΙΚΟ… 2015 – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΙΓΩΡΕΙ, ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΛΕΓΚΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΣΤΑΤ.----ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΠΙ----«ΑΠΟΛΥΟΥΝ» 6.000 ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΙΤΙΣΗΣ, ΦΥΛΑΞΗΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ – ΜΕΣΩ ΤΩΝ  ΝΕΩΝ ΔΙΑΓΩΝΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ----ΤΣΙΠΟΥΡΟ – ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΦΚ ΜΕΣΩ ΕΥΡΩΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ----«Καθάρισαν» την πρόκριση Μπάγερν και Ρεάλ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Αλλάζουν τα φώτα» στη ΔΕΗ – ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ – Ο ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ----Να σταματήσει η χρηματοδότηση των νεοναζιστών – ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ----ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΞΙΜΟΥ -  Μείωσε σε ΦΠΑ και ΕΝΦΙΑ----ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΕΠΙ – Στον εισαγγελέα το πόρισμα των λογιστών----ΑΡΒΥΛΑ GATE – Έρευνα μετά την αποκάλυψη της «Εφ.Συν.»----ΤΖΑΝΕΤΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ – «Έφυγε» ο χαμογελαστός αγωνιστής----Ο Τραμπ και οι φίλοι του----ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: ΣΕΡΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ.

ΤΑ ΝΕΑ: Η προσωπική διαφορά με τους δανειστές – Το ψαλίδι σε 1.400.000 συντάξεις αποτελεί το μεγάλο αγκάθι στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές που αποκρύπτει επιμελώς η κυβέρνηση----ΘΥΜΙΖΕΙ ΓΟΥΟΤΕΡΓΚΕΪΤ – Η ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ----ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ – ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ-ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ.

ESPRESSO: ΘΗΣΑΥΡΟΣ στα χέρια του “Mr Βοκτάς» - 81χρονος πρώην ιδιοκτήτης εταιρίας πουλερικών «στο μάτι» των “Gipsy Kings” – ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ: «ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ»----Το ραντεβού του αρχιμανδρίτη και ο «μυστηριώδης ψηλός»----ΑΙΤΩΛΙΚΟ – Κοσμοσυρροή για το θαύμα του αγίου Άνθιμου----Πεταχτό φιλί στο στόμα για Ασλανίδου και Βιτάλη----«Η ΚΟΝΙΤΣΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ»----«Έσβησε» ο ακτιβιστής που μιλούσε με… Praksis-----ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΑ 287 (!) ΓΟΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΛΑΚΡΑ.