X

Μπαλαούρας: όποιος διαφωνεί με τα νέα μέτρα ας παραιτηθεί

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να καλέσει σε παραίτηση όποιον από τους κυβερνητικούς βουλευτές σκοπεύει να καταψηφίσει τα όποια νέα μέτρα έρθουν στη Βουλή.

Ant1news

Επίθεση σε όσους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων διατυπώνουν διαφωνίες για τα μέτρα που συνδέονται με το Μνημόνιο εξαπέλυσε ο βουλευτής Μάκης Μπαλαούρας.

«Κινούμαστε συλλογικά και όχι με αντάρτικο. Αν κάποιος θεωρήσει ότι το πακέτο των μέτρων είναι ακραίο και διαφωνεί, μπορεί να διαχωρίσει τη θέση του και να παραιτηθεί...», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλαούρας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Η δήλωση αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά από την προειδοποίηση του βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Μανιού ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει μείωση του αφορολόγητου.

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δήλωσε χθες μετά τη συνάντηση του με τον Ευρωπαίο Επίτροπο, Πιέρ Μοσκοβισί, ότι μπορεί να αποβεί καταστροφική μια συζήτηση ακόμα και για μέτρα λιτότητας ενός ευρώ.

Βέβαια ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ερωτηθείς για προηγούμενη δήλωση του κ. Τσίπρα, ότι δεν πρόκειται η Κυβέρνηση να ψηφίσει ούτε ένα ευρώ νέων μέτρων, την απέδωσε σε κίνηση τακτικής, εννοώντας ότι η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.