X

Ο Τύπος της Παρασκευής

Οι πυρετώδεις διαβουλεύσεις πριν το Eurogroup της Δευτέρας και η νέα ρύθμιση για οφειλές σε εφορία και Ταμεία μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Ο "πυρετός" διαβουλεύσεων ενόψει Eurogroup και το σχέδιο για 36 δόσεις για οφειλές έως 3.000 ευρώ στο Δημόσιο είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Σκληρό πόκερ με το ΔΝΤ – ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ----Ν.Δ.: Υπογράψτε ότι σας λένε – ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ…----Μετά τις αντιδράσεις μάζεψαν τις γαλάζιες υπογραφές για το «τάμα του έθνους»----Εξετάζεται ρύθμιση για 3,3 εκατ. οφειλέτες της εφορίας – ΜΕ ΧΡΕΗ ΕΩΣ 2.000 ΕΥΡΩ----ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ – Πιάνουν δουλειά 628 υγειονομικοί----Το Mytaxi εξαγόρασε το 100% του Taxibeat----ΦΤΩΧΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ – «Έφυγαν» Μυταράς και Κουνέλης----ΤΡΑΜΠ – Όλα πηγαίνουν ρολόι…

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Επικίνδυνη ρουτίνα οι βανδαλισμοί – Νέο κύμα επιθέσεων από κουκουλοφόρους σε λεωφορεία, τρόλεϊ, επικυρωτικά μηχανήματα----«Έφυγαν» δύο αφοσιωμένοι της Τέχνης----Στην Daimler-Benz η Taxibeat----Η τροπολογία δεν έκαμψε τις αντιδράσεις – Συμβασιούχοι πυροσβέστες----Εισφορές «σοκ» στις δικηγορικές εταιρείες----Eurogroup χωρίς προσδοκίες----Επεισοδιακή συνάντηση στη Λευκωσία – Αναστασιάδη με Ακιντζί----ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – Αποσύρθηκαν οι βουλευτές της Ν.Δ. από το «Τάμα»----Πρώτη συνάντηση Τίλερσον-Λαβρόφ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ – Βαθαίνει η εμπλοκή της Ελλάδας σε επικίνδυνους ανταγωνισμούς----ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ – Συνεχίζουν τον αγώνα με άλλες μορφές----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΕ-ΔΝΤ – Κοινός παρανομαστής το συμφέρον του κεφαλαίου----ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ-ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ – Την Τρίτη τα συλλαλητήρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε 33 ακόμα πόλεις.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ-ΤΑΜΕΙΑ - 36 δόσεις για οφειλές έως 3.000 ευρώ----«Πρώτα τα μέτρα και μετά οι μειώσεις φόρων» - ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ που στέλνουν  οι Βρυξέλλες στην Αθήνα ενόψει του κρίσιμου Eurogroup της Δευτέρας----ΡΟΜΑΡΙΚ ΓΚΟΝΤΑΝ – «ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»----«Έφυγε» ο δάσκαλος της ζωγραφικής Δημήτρης Μυταράς----ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ – Το ΝΑΤΟ μένει στο Αιγαίο----ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΑΛΛΙΩΣ – Σουτζουκάκια με όσπρια και σουβλάκι λαχανικών.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΡΥΘΜΙΣΗ για οφειλές έως 2.000 ευρώ στην Εφορία – Πρόταση-ανάσα του υπ. Οικονομικών για 3.300.000 Έλληνες στα χέρια των θεσμών----Σ. Καλεντερίδης: Η άγνωστη επιστολή για την υπόθεση Οτσαλάν----Νέο σχέδιο για «ασφυξία» από τους δανειστές----ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΚΥΡΙΑΚΟΥ (ΠΟΥ ΕΞΕΘΕΣΕ 16 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ) ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ----Η CIA «έψαχνε» το χρέος (μας) επί δέκα μήνες----Μεγαλοαπατεώνες κρύφτηκαν πίσω από τα «ομόλογα» Σώρρα----Παρελθόν σε 20 χρόνια ο καρκίνος----Στη «γειτονιά των αγγέλων» ο ζωγράφος τους----Ρεκόρ όλων των εποχών στο Τζόκερ! Ένας υπερτυχερός κέρδισε 16.428.349.

ΕΘΝΟΣ: ΣΟΚ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ – Κόβουν επιδοτήσεις οι δασικοί χάρτες----ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΤΑΡΑΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΕΛΗΣ - Έφυγαν μαζί δύο μεγάλοι Έλληνες-----ΚΟΡΙΟΙ CIA ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ----ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΑΔΗΛΩΤΗ OFFSHORE ΕΙΧΕ Η ΚΡΑΤΙΚΗ FRAPORΤ----ΕΙΚΟΝΑ ΕΜΠΛΟΚΗΣ – ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ----ΤΟ «ΤΑΜΑ», Η ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ… ΟΡΑΜΑ ΤΩΝ «18»-----ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ – Η Σάλκε πλήγωσε για ακόμη μία φορά τον ΠΑΟΚ----ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Στην Τουρκία η πρόκριση.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Παγίδα φόρων μέσω εισφοράς… αλληλεγγύης – ΕΞΤΡΑ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ----ΚΥΒΙΣΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η… ΤΡΟΪΚΑ----Έφυγε από τη ζωή ο μέγας δάσκαλος των καλών τεχνών Δημήτρης Μυταράς – ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 83 ΕΤΩΝ----Συνεχίζεται η θύελλα στο Οβάλ Γραφείο----«ΨΑΛΙΔΙ» 20% ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ – ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ----ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ 19 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΪ ΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ----EUROPA LEAGUE – ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΠΑΟΚ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Θάβουν την αλήθεια για το Ελληνικό – ΞΙΦΟΥΛΚΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ 18 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ Ή ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ;----ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΕ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΔΝΤ----Μεγάλες απώλειες για την τέχνη – ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΕΛΗΣ 1936-2017, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΤΑΡΑΣ 1934-2017----ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΓΕΙΑ – Ιατροί του ΕΣΥ και του ΕΓΩ----EUROPA LEAGUE – «Μηδέν εις το πηλίκον» για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ----ΕΡΗ ΡΙΤΣΟΥ – Μέτωπο απέναντι στη Χρυσή Αυγή----ΤΡΑΜΠ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ.

ΤΑ ΝΕΑ; Καλά κρασιά… το μήνυμα των Βρυξελλών----ΤΖΑΣΤΙΝ ΤΡΙΝΤΟ – ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΟΗΤΕΙΑΣ----ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΤΑΡΑΣ 1934-2017 – Η ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΗΣ----ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΕΛΗΣ 1936-2017 – ΕΣΒΗΣΕ ΣΤΗ ΡΩΜΗ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ----ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑ ΔΥΣΤΟΚΙΑ, ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ----ΠΑΟΚ – ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.

ESPRESSO: ΝΕΑ ζωή για τον «Φωτάρα» 0 Ο Σταύρος Μαυρίδης αποκαλύπτει ότι ξέφυγε από τον εφιάλτη του αλκοόλ----ΤΟ ΔΡΜΑ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΧΑΡΗ ΤΖΩΡΤΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ! «Οι γιατροί μας έδωσαν το νεκρό μωρό μας μέσα σε μία σακούλα----«Έφυγε» βυθισμένος στο σκοτάδι ο σπουδαίας ζωγράφος Δημήτρης Μυταράς----ΡΕΚΟΡ ΣΤΟ ΤΖΟΚΕΡ: 16.428,349 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΥ----Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΚΑΙ Ο ΑΦΑΝΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ----Αντίο στα  «θηρία» της Ολυμπιακής----Η Μονρόε ήταν έγκυος στο παιδί του Ιβ Μοντάν----«Συναγερμός» για μία άτακτη ψιψίνα!