X

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Αντζελίνα Τζολί μετά το διαζύγιο (φωτο)

Συνοδευόμενη από όλα της τα παιδιά έκανε την πρώτη της εμφάνιση, μετά το πολύκροτο διαζύγιο, η Αντζελίνα Τζολί.

Ant1news

Με καλή διάθεση και περισσή λάμψη εμφανίστηκε η Αντζελίνα Τζολί, για πρώτη φορά μετά το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ.

Η Τζολί εμφανίστηκε στην Καμπότζη, όπου γυρίζεται η νέα της ταινία και είχε στο πλευρό της τα έξι της παιδιά, δύο εκ των οποίων συμμετέχουν στην ταινία.

Μάλιστα, η Τζολί έχει ιδιαίτερο δεσμό με την Καμπότζη, αφού από εκεί υιοθέτησε τον πρώτο της γιο, τον Μάντοξ, το 2002, ενώ και η ίδια έχει αποκτήσει την υπηκοότητα της ζώρας.

Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, ο Μάντοξ ήταν εκείνος που την ώθησε να κάνει την ταινία «First They Killed My Father», στην οποία συμμετέχει ο ίδιος και ο αδελφός του Παξ.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, χαρακτήρισε την Καμπότζη «δεύτερο σπίτι της» και δήλωσε ότι ο Μάντοξ νιώθει πολύ περήφανος για την κληρονομιά του, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά της νιώθουν το ίδιο για τη χώρα.

 

«Τα παιδιά αισθάνονται πολύ κοντά με εκείνα που πρωταγωνιστούν στην ταινία και με μερικά έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι. Οπότε νιώθουν απλώς χαρούμενα που γύρισαν πίσω για να δουν τους φίλους τους. Ο Μάντοξ είναι πολύ ευτυχισμένος που έχει επιστρέψει στην πατρίδα του», σχολίασε η Αντζελίνα Τζολί.

 

Η ταινία βασίζεται στη βιογραφία της συγγραφέως και ακτιβίστριας για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Loung Ung και στα όσα έζησε σαν παιδί την περίοδο 1975-79, όταν εξουσίαζε η κομμουνιστική οργάνωση, που θεωρείται υπεύθυνη για τους θανάτους 1.7 εκατομμυρίων ανθρώπων από την Καμπότζη λόγω ασιτίας, ασθενειών και εκτελέσεων.

 

Η μαμά Αντζελίνα θάμπωσε με την ομορφιά της. Όσο για τον μπαμπά Μπραντ Πιτ, ήταν ο μεγάλος «απών». Η οικογένεια ωστόσο έδειχνε ευδιάθετη στο σύνολό της και χωρίς αυτόν.