X

Λάμψη και εκπλήξεις στα τελευταία duels του Rising Star (βίντεο)

Σκληρές οι μονομαχίες ανάμεσα σε Βανδή και Μακεδόνα. Γεμάτη εκπλήξεις η τελευταία βραδιά των duels. Τι θα γίνει στην επόμενη φάση.

Ant1news

Με νικήτρια την Δέσποινα Βανδή, έναντι του Κώστα Μακεδόνα έληξαν οι μάχες των duels μεταξύ των κριτών του Rising Star.

Η Δέσποινα κατάφερε να προκρίνει πέντε παίκτες, έναντι τριών του Κώστα κι έτσι στην επόμενη φάση των duets, τα πράγματα παίρνουν νέα τροπή.

Συγκεκριμένα, πλέον οι αντίπαλοι των duels γίνονται σύμμαχοι των duets. Δηλαδή, Αντώνης Ρέμος και Χρήστος Μάστορας θα αντιμετωπίσουν την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μακεδόνα.

Η τελευταία βραδιά των duels όμως, ήταν άκρως εντυπωσιακή και γεμάτη εκπλήξεις.

 

Η μεγαλύτερη ήταν αυτή της παρουσίας και ερμηνείας του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος ανέβηκε στο stage του Rising Star και ξεσήκωσε το κοινό τραγουδώντας μεγάλες του επιτυχίες, ενώ το παρών στη σκηνή έδωσε και ο Χρήστος Μάστορας!

Ακόμα μία έκπληξη επεφύλασσε η βραδιά και συγκεκριμένα έκπληξη για τον Κώστα Μακεδόνα, ο οποίος σήμερα Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου έχει τα γενέθλιά του. Έτσι, μόλις η ώρα πήγε 12 η παραγωγή του παρουσίασε μια τούρτα και οι κριτές του τραγούδησαν το «Να ζήσεις Κώστα» στα ελληνικά, τα αγγλικά, αλλά και τα…. κινέζικα.

Οι μάχες μεταξύ των δύο κριτών, μπορεί να είχαν νικήτρια την Δέσποινα Βανδή, όμως οι μονομαχίες ήταν ιδιαιτέρως σκληρές.

Η Σιντερέλα Οσμάνι άνοιξε τη βραδιά, ερμηνεύοντας το «Malo» και σήκωσε τον τοίχο με το εντυπωσιακό 84%, για να έρθει αντιμέτωπη με τον παίκτη της Δέσποινας Βανδή, Σπύρο Μιτσούλη, ο οποίος τραγούδησε το «Time is running out», για να χάσει, αφού κατάφερε να σηκώσει τον τοίχο με ποσοστό 79%.

Με τον Θανάση Πρέντι συνεχίστηκε η μονομαχία του Κώστα Μακεδόνα με την Δέσποινα Βανδή. Ο 16χρονος ερμήνευσε το «Ανάθεμά σε» και συγκέντρωσε ποσοστό 71%, όμως η Δέσποινα Βανδή «απάντησε» ανεβάζοντας στη σκηνή τον Στέλιο Τσάκωνα, ο οποίος με το «Δε θα με ξεχάσεις» κατάφερε να σηκώσει τον τοίχο με το εντυπωσιακό ποσοστό του 88%, περνώντας έτσι στην επόμενη φάση.

Επόμενος παίκτης του Κώστα Μακεδόνα ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο ροκάς της βραδιάς ερμήνευσε το «Born to be wild» και συγκέντρωσε 71%, όμως ο Νίκος Μακαντάσης με το «Human» συγκέντρωσε 78% κι έγινε ο δεύτερος παίκτης της Δέσποινας Βανδή που πέρασε στην επόμενη φάση.

Με το «Δυνατά» η Χριστίνα Καραφυλλάκη, παίκτρια του Κώστα Μακεδόνα συγκέντρωσε ποσοστό 75%, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την Μελίνα Μαβίδου, που ερμηνεύοντας το «Θέλω κοντά σου να μείνω» συγκέντρωσε 81% κι έγινε η επόμενη παίκτρια της Δέσποινας Βανδή που πέρασε στην επόμενη φάση.

Τη σκυτάλη της σκληρής μάχης πήρε η Έλσα Καριώτη, η οποία με το «Χειροκρότημα» σήκωσε τον τοίχο με 87% και κέρδισε τον Μάνο Παπαγιαννάκη της Δέσποινας Βανδή, ο οποίος ερμήνευσε με την κιθάρα του το «Κάποιος σ’αγαπάει» και σήκωσε τον τοίχο με 73%.

Η Μαρία Τζινέρη, παίκτρια του Κώστα Μακεδόνα τραγούδησε το «Πιάνω φωτιά» και συγκέντρωσε 80%, όμως η Δέσποινα Βανδή «απάντησε» σκληρά ανεβάζοντας στη σκηνή την 14χρονη Σύνθια Ζιετάρα, η οποία ερμήνευσε το «Memory» και «διέλυσε» τον τοίχο, με 85%, δικαιώνοντας την επιλογή της Δέσποινας.

Ο Δημήτρης Κανέλλος τραγούδησε το «Πάντα γελαστοί» και σήκωσε τον τοίχο με 85%, κερδίζοντας την παίκτρια της Δέσποινας Βανδή, Έμμα Γαλανάκη, η οποία δεν κατέφερε να σηκώσει τον τοίχο, αφού συγκέντρωσε ποσοστό μόλις 66% ερμηνεύοντας το «Amazing Grace».

Η Αντιγόνη Συμεωνίδη ερμήνευσε το «Girl on Fire» συγκεντρώνοντας ποσοστό 60%, ο Κωνσταντίνος Γεωργίου, όμως ερμηνεύοντας το «Writing’s on the wall» ήταν ο νικητής της τελευταίας μονομαχίας, αφού συγκέντρωσε ποσοστό 84% κι έγινε ακόμα ένας παίκτης της Δέσποινας Βανδή που πέρασε στην επόμενη φάση.