X

Ο Τύπος της Δευτέρας

Το σημερινό Eurogroup και οι αλλαγές στις συντάξεις μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Το κρίσιμο Eurogroup και οι πέντε αλλαγές στις συντάξεις με περικοπές και κρυφά «ψαλίδια» είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΝΑΡΚΗ Σόρος στα Βαλκάνια – Με βρόμικο χρήμα ο διαχρονικός κερδοσκόπος ποντάρει στο χάος – ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΟΥ----Πώς ο Γιώργος έστησε το τεράστιο ψέμα για τον Κ. Καραμανλή----ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ; Σόιμπλε: Δεν έχω απειλήσει ποτέ με Grexit_---Το δήθεν παζάρι πριν από τις υπογραφές – ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΜΕΡΚΕΛ----«Κόκκινο» στα συστημικά μέσα άναψε ο Ντ. Τραμπ----Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ – Οι Κούρδοι έτοιμοι να ανακηρύξουν ανεξαρτησία----ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΖΗΤΑ Ο ΓΚΕΪΤΣ----Ο αρχηγός ΓΕΣ στέλνει μήνυμα στην Άγκυρα----ΜΙΛΗΣΕ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ----Απίστευτο! 3.000 συντάξεις του ΟΑΕΕ στην αναμονή λόγω έλλειψης χαρτιού.

ΕΘΝΟΣ: Η κόκκινη γραμμής στο Eurogroup – ΤΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ----ΣΟΪΜΠΛΕ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ----ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ – «ΚΟΦΤΗΣ» ΣΤΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ----ΛΕΟ ΧΟΥΣΑΚΟΣ-ΠΑΝΑ ΜΕΡΤΣΑΝΤ – Πώς φέραμε τη Γενοκτονία των Ποντίων στην καναδική Γερουσία----ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ – ΝΕΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ----ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΜΑ----Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΓΕΖΙΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ----18ο ΚΥΠΕΛΛΟ – Βασιλιάς τίτλων ο Παναθηναϊκός----ΠΑΣΟΚ – Βρήκε παίχτη με «φονικό ένστικτο»----Η ΑΕΚ διέθετε πλεόνασμα πάθους – 1-0 ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «ΛΕΙΨΕΣ» ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ με τις εισφορές… Πετρόπουλου – ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ----ΓΚΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝ.ΕΛ. ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ----ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ, ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ, ΟΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ – ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η  ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ----200.000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΩΡΙΕΣ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ – ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ----Μουσείο το αρχοντικό της Αγίας Φιλοθέης – ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 16ο ΑΙΩΝΑ----Βάζουν «μυστικούς» αστυνομικούς σε τρόλεϊ και λεωφορεία – ΕΝΩ «ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ» ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ----ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΡΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΥΣ ΕΝΟΣ ΣΦΑΓΕΙΟΥ----ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ στην αρένα του ΟΑΚΑ -  1-0  ΤΟΝ ΜΕΤΡΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ----ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Ο ΠΑΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ-ΝΤΡΟΠΗ – ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Ο ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: ΩΧ… ο Σόιμπλε αισιοδοξεί! Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ – «ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ» ΔΙΑΜΗΝΥΕΙ Η ΑΘΗΝΑ, ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ EUROGROUP----ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΑΝΤΙ ΜΙΣΘΟΥ – Για ακόμη πιο ευέλικτη ζωή-----ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ----ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ – Ανάβουν φωτιές και μέσα στην κυβέρνηση----ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ: ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ----Από τη «Μυθωδία» στον Gucci-----SUPER LEAGUE – Με Αϊντάρεβιτς η ΑΕΚ 1-0 τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της κλοτσοπατινάδας.

ΤΑ ΝΕΑ: Λεονταρισμοί και ικεσίες – ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ EUROGROUP – Η κυβέρνηση μοιράζει υποσχέσεις στις Βρυξέλλες για να γυρίσει η τρόικα ενώ στο εσωτερικό επιμένει ότι δεν θα πάρει νέα μέτρα----ΒΑΡΛΕΛΩΝΗ – ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ-ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-----ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ----ΑΕΚ – ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΧΤΙΖΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

ESPRESSO: ΑΛΕΞΗ ντροπή σου! Η οργή της Νένας Χρονοπούλου για τις περικοπές στις δαπάνες στην ειδική αγωγή – Η ηθοποιός και μητέρα ενός αγοριού ΑμεΑ «πυροβολεί» τον πρωθυπουργό: «Πόσο φτηνά πούλησες την υγεία και την ελπίδα των παιδιών μας;» - «ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ»----ΕΦΗ ΘΩΔΗ – «Είμαι έτοιμη να τραγουδήσω στον Λευκό Οίκο για τον Τραμπ»----Νύχτες ηδονής στο «ροζ» δωμάτιο καφέ-μπάρ στην Πρέβεζα----Η ΤΖΟΛΙ ΒΡΗΚΕ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ (;) ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΤΟ----ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! 54ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΘΕ 27 ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ----Μίνα Αρναούτη – «Θέλω να πάω και εγώ στον Παντελή, αλλά φοβάμαι»----Οι «άθλιοι» του Ελληνικού  που ζουν σε μια παράγκα----ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΠΕΡ ΣΤΑ «ΠΑΖΑΡΙΑ»----«ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ»: Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ.