X

Γέλιο μέχρι δακρύων στο Ράδιο Αρβύλα (βίντεο)

Το “top επικαιρότητας”, o Αντώνης Κανάκης να παρουσιάζει τηλεκύβο, ο Γιάννης Σερβετάς να κάνει τον “σερίφη της γειτονίας” και κυρίως τα παρασκήνια, στα highlights της χθεσινής βραδιάς.

Ant1news

Δυναμική ήταν η επιστροφή του Ράδιο Αρβύλα χθες, Δευτέρα, μετά από δύο εβδομάδες απουσίας, ενώ ιδιαίτερη ήταν η εκκίνηση της εκπομπής με το αφιέρωμα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Όπως είναι φυσικό, το υλικό προς… εκμετάλλευση ήταν αρκετό, αλλά ακόμα περισσότερο το γέλιο που προκλήθηκε από την ιδιαίτερη παρουσίαση της επικαιρότητας από την παρέα της Θεσσαλονίκης που έχει γίνει λατρεία.

Το «μενού» τα είχε όλα.

Φυσικά η νύχτα της Δευτέρας ξεκίνησε με το κρύο ανέκδοτο της ημέρας.

Ένα τεχνικό πρόβλημα, λίγο μετά έφερε νωρίτερα το διαφημιστικό διάλειμμα κι έτσι είχαμε την ευκαιρία να δούμε σχεδόν σερί και τα 43 νούμερα του “top επικαιρότητας”.

Κι αν η ίδια η επικαιρότητα προσφέρεται για σάτιρα, όπως για παράδειγμα οι Απόκριες, σε συνδυασμό με την πολιτική, ο «σερίφης της γειτονιάς», τα…παράδοξα του ΕΟΠΠΥ, αλλά κυρίως το θέμα της αξιολόγησης, οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του Ράδιο Αρβύλα τους δίνουν μια άλλη διάσταση, μπαίνοντας στο πετσί του ρόλου.

Έτσι, είδαμε τον Αντώνη Κανάκη να παρουσιάζει τον τηλεκύβο, τον Γιάννη Σερβετά να κάνει βόλτες ως Ανδρέας Πετρόπουλος, αλλά και να κάνει όλες τις δουλειές ως «σερίφης της γειτονιάς».

Αξιοσημείωτο είναι ότι έφτασαν στο νούμερο ένα!

Ενώ ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στο βίντεο των παρασκηνίων.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία των Monie& Monie Conniente, στο μουσικό κομμάτι της βραδιάς.

Επόμενο ραντεβού, λοιπόν, σε δύο εβδομάδες.