X

Ο Τύπος της Τρίτης

Η αποτίμηση του Eurogroup και η έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η συμφωνία στο χθεσινό Eurogroup για επιστροφή της Τρόικας και οι ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων για τις Πανελλαδικές 2017 είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Φως στο τούνελ της λιτότητας – ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΣΤΟ EUROGROUP ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΧΡΕΟΣ-----Προκαταρκτική έρευνα για δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ----ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΣΡ – Συνήγορος καναλαρχών  ξανά ο Μητσοτάκης----ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ – Ακροδεξιό μίσος----Το χρονοδιάγραμμα των Πανελλαδικών----ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ – Ο Νικόλα Φρατοϊάνι μιλάει στην «Α»----Με την Ελλάδα για να αλλάξουμε την Ευρώπη – ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ----Προς παραίτηση ο Γιούνκερ;

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ακριβό εισιτήριο για επιστροφή της τρόικας – «Ναι» της κυβέρνησης σε προνομοθέτηση μείωσης αφορολογήτου και συντάξεων – Θολό τοπίο για το χρέος και QE----Ισχυρή δέσμευση Πενς για την εταιρική σχέση με την Ε.Ε.----Το υπουργείο Παιδείας ζητάει…. Ρουσφέτια----Θεωρίες ΣΥΡΙΖΑ για τις μολότοφ----10 δις ευρώ χρωστούν οι στρατηγικοί κακοπληρωτές----40 αξιωματικοί σε δίκη για απόπειρα κατά του Ερντογάν----Δεύτερη στην Ευρώπη σε φόρους επιχειρήσεων----Νέο κύμα προσφυγών στη Δικαιοσύνη για τις εισφορές – ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΣΥΜΦΩΝΙΑ «ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ» ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΚΟΥΑΡΤΕΤΟΥ – Τσεκουρώνουν αφορολόγητο-συντάξεις-Εργασιακά – Απαντάμε με τα σημερινά συλλαλητήρια----ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ – Πρόθυμη στα σχέδια του ΝΑΤΟ με επικίνδυνες προτάσεις----ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ – Ο λαός με καθαρό μυαλό να αποφασίσει τη συμπόρευση με το ΚΚΕ----ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ – Αναμέτρηση με την εργοδοσία ενάντια σε απολύσεις, διώξεις και απληρωσιά----ΚΥΠΡΙΑΚΟ – Αμφίβολη η μεθαυριανή συνάντηση----ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – Ποινή φυλάκισης για συνδικαλιστική δράση----ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ – Συνεχίζουν τις πρωτοβουλίες για τα προσφυγόπουλα----ΔΙΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ – Νέα κινητοποίηση αλληλεγγύης την Πέμπτη.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Τώρα αρχίζει η διαπραγμάτευση – ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ----ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ στην ατζέντα της συνάντησης Μέρκελ-Λαγκάρντ----«Το χτύπημα ήταν επαγγελματικό» - ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ του πατέρα της Φαίης Μπλάχα που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύντροφό της Βαγγέλη Στεφανάκη τον Απρίλιο του 2013----«Κούρεμα» έως 22% στο εφάπαξ του Δημοσίου----ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ----ΠΡΟΤΑΣΗ-ΜΑΜΟΥΘ για τον Ιντέγε από την Κίνα----«Έλληνας θεός ο Μήτρογλου».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΛΕΥΚΟΣ καπνός με διαταγή Σόιμπλε – «Στροφή» του Βερολίνου που στήνει ξαφνικά σκηνικό “succesee story” λόγω… κάλπης – Ξεμπλοκάρει η διαπραγμάτευση με συμφωνία για νομοθέτηση προληπτικών μέτρων για το 2019 – Από το πλήρες αδιέξοδο σε «λύση» που όμως φέρνει πάλι πόνο και δάκρυα----ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ MEDIA----Νέες αποκαλύψεις για τις πυρκαγιές του 2017 (παρουσία Καραμανλή)----Ζημιές 5.000.000 ευρώ σε Σκόπελο, Εύβοια και Αλόννησο από τον χιονιά----Grexit για καινούργιες θεραπείες και φάρμακα----ΘΛΙΒΕΡΟ ΣΟΟΥ ΜΕ ΟΡΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΔΙΑ----Μισθοί Βουλγαρίας για τους Έλληνες πανεπιστημιακούς----Προσέγγιση μεταξύ ΥΠΑ-Βορ. Κορέας----ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΒΑΝΔΑΛΩΝ----Το πολυτελές γεύμα στο Κολωνάκι του Κινέζου κατασκόπου λίγο πριν συλληφθεί.

ΕΘΝΟΣ: ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ EUROGROUP  - Αντίδοτα στη λιτότητα----Τα μυστικά για τις αιτήσεις στις Πανελλαδικές – ΕΩΣ ΤΙΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ----ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ – Ακροδεξιές αθλιότητες μπροστά στους μαθητές----ΧΡ. ΣΠΙΡΤΖΗΣ – Οι βανδαλισμοί σχετίζονται με το ηλεκτρονικό εισιτήριο----Προσλήψεις εποχικών σε δήμους και ερευνητικούς οργανισμούς.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πανωλεθρίαμβος Τέλος στη… λιτότητα με νέα μέτρα 3,6 δις! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ----Βυζαντινή πλατεία στα έγκατα της Θεσσαλονίκης – ΝΕΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ----692 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ, ΔΕΗ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΚΕΕΛΠΝΟ – ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ----ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΞΑΝΑ 9 ΤΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ – ΕΩΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ----Γιάννη, εσύ σούπερ σταρ του ΝΒΑ – ΕΛΑΜΨΕ ΣΤΟ ALL STAR GAME Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ----ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ BREXIT.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Οι θεσμοί ξανάρχονται – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ----ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ – Τα 9 τμήματα ΤΕΙ που γλιτώνουν το λουκέτο----ΔΑΝΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ-ΜΜΕ – Τα ψάχνουν πιο βαθιά----ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ – Απειλούν με Grexit στα νέα φάρμακα----ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ – Λεφτά υπάρχουν, αλλά για… πόλεμο----ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ – Ακροδεξιοί στα κάγκελα----ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΣΤΙΡ ΑΪΝΤΑΡΕΒΙΤΣ – «Ήμασταν καλύτεροι»----ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ: ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ Ο ΛΕΝΙΝ, ΑΛΛΑ Η ΜΑΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΤΑ ΝΕΑ: Ποιος θα πληρώσει τώρα το μάρμαρο – Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΒΑΡΥ ΠΑΚΕΤΟ----ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΙΟΥΝΚΕΡ----ΑΕΚ – ΧΙΜΕΝΕΘ ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.

ESPRESSO: ΕΝΟΧΑ μυστικά ΣΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ – Ξυπνούν μνήμες στο Εφετείο για τον θάνατο της Φαίης Μπάχλα στη Νέα Μάκρη----SHOW ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ – Όρκος στον Δία από 300 οπαδούς του----Νεκρή από σφαίρες βασίλισσα του Καρναβαλιού στο Ρίο----ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ----Η κρεβατοκάμαρα του Δημήτρη Κολλάτου έγινε κινηματογράφος----Στο φως άγνωστες στιγμές του Μυταρά----SEXY ΡΟΥΜΑΝΕΣ «ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ» ΚΟΚΚΑ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ.