X

Η Τζολί ταΐζει τα παιδιά της αράχνες και σκορπιούς (βίντεο)

Σοκαριστικό βίντεο με τη Τζολί εν ώρα... γεύματος! Ταραντούλες και σκορπιοί στο μενού της! Δείτε τις συμβουλές που έδωσε στα παιδιά της!

Ant1news

Η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται στην Καμπότζη, όπου γυρίζεται η νέα της ταινία «First They Killed My Father» έχοντας στο πλευρό της τα έξι της παιδιά, δύο εκ των οποίων συμμετέχουν στην ταινία.

Αφού μίλησε στο BBC για το εν λόγω έργο, όπως και για το πολύκροτο διαζύγιο της με τον Μπραντ Πιτ, η κάμερα συνέχισε να την ακολουθεί, ακόμη και όταν βρέθηκε σε μία υπαίθρια κουζίνα που στήθηκε ειδικά για την περίσταση, όπου έφτιαξε ένα ασυνήθιστο γεύμα, το οποίο περιελάμβανε σκορπιούς, αράχνες και κατσαρίδες.

Η ίδια μάλιστα προέτρεψε τα παιδιά της να φάνε τα έντομα, ενώ τους έδωσε και οδηγίες για το πώς θα καθαρίσουν τις ταραντούλες: «Βλέπετε το σκληρό σημείο στα δόντια τους; Βγάλτε τα», τους συμβούλευε και εκείνα, χωρίς να το σκεφτούν, έπεσαν με τα... μούτρα στο φαγητό!

Η Τζολί μίλησε στο βρετανικό κανάλι για το πώς οι άνθρωποι επέζησαν σε περιόδους πείνας και πολέμου τρώγοντας έντομα, παρόλο που ανέκαθεν ήταν ένα είδος δίαιτας να τρως έτσι, ενώ παραδέχθηκε πως έχει ξαναφάει έντομα στο παρελθόν: «Δοκίμασα την πρώτη φορά που ήρθα στη χώρα. Ξεκινάς με ακρίδες και μετά προχωράς στις ταραντούλες», αποκάλυψε στη δημοσιογράφο η Τζολί