X

Ο Τζορτζ Κλούνει μιλά για την εγκυμοσύνη της Αμάλ: θα είναι μία περιπέτεια (βίντεο)

Επιβεβαιώνει για πρώτη φορά το ευτυχές γεγονός! Γιατί νιώθει καλύτερα όταν σκέφτεται τον Ζαν Πολ Μπελμοντό και τι… καζούρα του έκαναν οι φίλοι του.

Ant1news

Στην εγκυμοσύνη της συζύγου του, Αμάλ Αλαμουντίν, αναφέρθηκε για πρώτη φορά δημόσια, ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ο χολιγουντιανός σταρ, μιλώντας στον δημοσιογράφο Laurent Weil και στο πρόγραμμα τις γαλλικής τηλεόρασης «Rencontres de Cinema», αναφέρθηκε στην πατρότητα και την εγκυμοσύνη της διάσημης δικηγόρου που το καλοκαίρι αναμένεται να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα μωρά τους.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι. Πρόκειται να είναι μια περιπέτεια. Το έχουμε αντιμετωπίσει με μεγάλη αγάπη», είπε ο 55χρονος ηθοποιός με ένα πλατύ χαμόγελο.

Όσο για την αντίδραση των αγαπημένων φίλων του ζευγαριού, ο ηθοποιός δήλωσε: «Στην αρχή ήταν πολύ ήσυχοι και στη συνέχεια έκαναν με φωνή τους κλάματα μωρών! Και γελάσαμε όλοι!».

Στην ίδια συνέντευξη με διάθεση για χιούμορ, τόνισε ότι αισθάνεται καλύτερα όταν στο νου του έρχεται ο 89χρονος Γάλλος σκηνοθέτης, Ζαν Πολ Μπελμοντό, που έγινε πατέρας από τη δεύτερη σύζυγό του, Ναταλί Ταρντιβέλ, στην ηλικία των 70 ετών. «Έτσι αισθάνομαι καλύτερα για το γεγονός ότι θα γίνω πατέρας στα 56 μου χρόνια. Όσο χρονών θα είμαι όταν έρθει η στιγμή!», τόνισε ο Τζορτζ Κλούνει.