X

Θέμα Τσακαλώτου εγείρει η ΝΔ

Κύκλοι της ΝΔ, σχολίασαν την απουσία Τσακαλώτου – Χουλιαράκη μετά το Eurogroup της Δευτέρας. Μέσω κύκλων και η απάντηση του Μαξίμου, που επιτίθεται σε Γεωργιάδη.

Ant1news

Κύκλοι της ΝΔ, σχολίασαν ότι «δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά το γεγονός ότι οι αρμόδιοι Υπουργοί Τσακαλώτος – Χουλιαράκης είναι από την περασμένη Δευτέρα εξαφανισμένοι και δεν έχουν ενημερώσει για το αν και τι ακριβώς συζητήθηκε στο Eurogroup για την Ελλάδα».

Όπως έσπευσαν να συμπληρώσουν «το σοβαρά ερωτηματικά το γεγονός ότι οι αρμόδιοι Υπουργοί Τσακαλώτος – Χουλιαράκης είναι από την περασμένη Δευτέρα εξαφανισμένοι και δεν έχουν ενημερώσει για το αν και τι ακριβώς συζητήθηκε στο Eurogroup για την Ελλάδα».

Η απάντησε ήρθε από πηγές του Μαξίμου που σχολίασαν ότι «αντί η ΝΔ και τα φιλικά σε αυτή διαδικτυακά Μέσα να επινοούν κάθε τόσο εσωτερικά προβλήματα στην κυβέρνηση και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, καλό θα ήταν να προτρέψουν τον Αρχηγό της κ. Μητσοτάκη να ακούσει τις συμβουλές ιστορικών στελεχών της συντηρητικής παράταξης, που του ζητούν εναγωνίως να συμμαζέψει τον ανεκδιήγητο αντιπρόεδρο του κύριο Γεωργιάδη».

Σχολίασαν δε ότι «άλλωστε δεν είναι και μικρό το επικοινωνιακό στραπάτσο στο οποίο οδήγησε την ΝΔ η εμπνευσμένη επικοινωνιακή του στρατηγική».