X

Ο Τύπος της Παρασκευής

Η επιστροφή της Τρόικας, το αλαλούμ με τον ΕΦΚΑ και το νέο θρίλερ με Τούρκους στρατιωτικούς μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η επιστροφή των Θεσμών στην Αθήνα, το μπάχαλο με τα «ραβασάκια» του ΕΦΚΑ, καθώς και το μυστήριο γύρω από τους δύο Τούρκους κομάντος που συνελήφθησαν στον Έβρο είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Στην απομόνωση ο ρατσιστικός λόγος – ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ Χ.Α.----ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ – Έργο για όλους, όχι μόνο για την ελίτ----ΕΥ. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: Μηδενική η επίπτωση των μέτρων----ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – Οι εισαγωγές από την Κίνα «θρέφουν» τον ευρωπαϊκό εθνικισμό----Θρίλερ με δύο Τούρκους στρατιωτικούς στην Ορεστιάδα----ΙΣΠΑΝΙΑ – 4,5 χρόνια φυλακή για τον πρώην διευθυντή του ΔΝΤ----Ανοίγουν τα πανεπιστήμια στα ΕΠΑΛ.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Το στοίχημα για το «Νιάρχος» - Πέρασε χθες στο Δημόσιο, το οποίο καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να το διαχειριστεί----Παράδοση δύο Τούρκων κομάντος στον Έβρο----Πανάκριβη η απόχη στα ΜΜΜ----Οι ψεύτικες ειδήσεις στο στόχαστρο – Πλατφόρμα από Έλληνα----Πρώτο μήνυμα διοίκησης Τραμπ για την Ελλάδα----Σύγχυση με εισφορές επαγγελματιών----ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ – «Συνολική ευθύνη της κυβέρνησης η διαπραγμάτευση»----Πορείες μαθητών στο Παρίσι.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ – Σχέδιο δράσης για αγωνιστική κλιμάκωση ενάντια στην αντιλαϊκή επίθεση----ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΘΩΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ – «Στο κενό» η δίωξη του Κώστα Πελετίδη ύστερα από μήνυση των φασιστοειδών----ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ – Μέτρα θωράκισης της κερδοφορίας των ευρωενωσιακών μονοπωλίων----ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ – Αντιλαϊκά παζάρια σε καθεστώς «εμπιστευτικότητας»----ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ – Διεκδικούν μαζικούς μόνιμους διορισμούς----ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ – Από τον Ιούνη και… βλέπουμε οι συντάξεις των ναυτεργατών----ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ – Δυναμική κινητοποίηση για μόνιμη και σταθερή δουλειά----Σύλληψη Τούρκων στρατιωτικών στον Έβρο.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Συντάξεις με ρήτρα …αφορολόγητου – Η ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΡΙΟ 5.500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ----ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΣΤΙΣ «ΕΙΔΗΣΕΙΣ» - «Η συμφωνία είναι αρκετά καλύτερη από αυτήν που περίμενα πριν από έναν μήνα»----Άσυλο ζητούν δύο καταζητούμενοι Τούρκοι κομάντος – ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ----ΕΡΕΥΝΑ – Περιπολικά-σαράβαλα στον στόλο της ΕΛ.ΑΣ.----ΜΑΧΗ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΣΤΑ… ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΒΙΑΣ----ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: «Το Ποτάμι έχει δυνητική ψήφο γύρω στο 10%» - ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: «Να απαλλαγεί το ΠΑΣΟΚ από τα βαρίδια και εδώ είμαστε…» - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ: «Η κυβέρνηση ζει την ταπεινωτική συνθηκολόγηση ως θρίαμβο».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΑΡΠΑΞΑΝ 29,8 δις ευρώ από τις τσέπες μας – Ξένο ινστιτούτο ξεσκεπάζει τους «γύπες» που θησαύρισαν για να… σώσουν τις τράπεζες----Ο «γνωστός» Στουρνάρας ανοίγει παράθυρο στην ιδιωτική ασφάλιση----ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ – Ζήτησαν άσυλο δύο επίδοξοι δολοφόνοι του Ερντογάν----Και ψεύτικη πτώση τουρκικού πολεμικού ελικοπτέρου έστησε η Άγκυρα στα Ίμια----ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΤ----Οι γεωργικές εκτάσεις δεν θα είναι αναδασωτέες----ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ----76χρονος πυροβόλησε εν ψυχρώ δικηγόρο----«Σύνοδος κορυφής» στο «Σταύρος Νιάρχος»----Τσακαλώτος: Κυριάκο, πρόσεχε τον Σαμαρά γιατί θα σε ρίξει όπως τον πατέρα σου.

ΕΘΝΟΣ: ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ – Πώς διασώζονται τα αγροτεμάχια----ΕΒΡΟΣ – ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ----ΡΕΚΟΡ ΚΕΡΔΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛ.ΠΕ. – ΓΙΑ ΤΟ 2016----ΙΔΡΥΜΑ ΣΤ. ΝΙΑΡΧΟΣ – ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ  ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ----Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ… ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ – Οι άγνωστες αφίσες του Α’ Παγκοσμίου----ΠΟΙΑ ΑΕΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΟΡΤΕ ΣΕ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΑΛ----Έχασε το ματς, κράτησε τη διαφορά – ΦΕΝΕΡ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 67-64----Θρυλική πρόκριση με Ανσαριφάρντ – ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Νέο μπάχαλο με τα ραβασάκια του ΕΦΚΑ – ΛΑΘΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ----ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΑΛ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ! ΤΑ ΠΡΑΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ----ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ – Το στολίδι του πολιτισμού στα χέρια του Δημοσίου----Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ – ΕΝΩ Ο ΦΙΛΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΦΟΡΟΛΓΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ----ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΣΥΛΟ – Η ΑΓΚΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ----«Υπερπτήση» του Θρύλου στην Άγκυρα και πρόκριση στους «16» - ΝΙΚΗΣΕ 3-0 ΤΟΝ ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ----ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ε.Ε.-ΚΑΝΑΔΑ – ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΦΕΤΑ ΚΑΙ… CETA.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Ο Φίρερ είναι γυμνός – ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ – ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ – ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ----ΕΡΕΥΝΑ της PRORATA – Θετική αποτίμηση του Eurogroup----ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – Ο Άδωνις ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη----ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ – Προσχήματα για… ιδιωτικοποίηση----ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ (1926-2017) – «Είμαστε αδύναμοι, αλλά είμαστε δυνατοί».

ΤΑ ΝΕΑ: Ευκλείδης Τσακαλώτος – «ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ» - Η έκρηξη του υπουργού Οικονομικών και οι αναταράξεις στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για τη θολή συμφωνία και τα μέτρα----ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ – ΚΑΙ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ…----ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ – ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΞΑΝΑ)ΓΙΝΕ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ----ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ.

ESPRESSO: ΝΕΑ δίκη για τον Μονσελά – Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη ο «κατά παραγγελία δολοφόνος» της Γιόλας Βαγενά – ΒΑΝΔΑΛΙΣΕ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ----Σοκ! Ο ανήλικος killer «έπνιξε» στο αλκόολ (πριν βιάσει και στραγγαλίσει) τον 6χρονο στην Κομοτηνή----Η μελωδία της ευτυχίας για τον Μαραβέγια----ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ----Μωράκια κάνουν yoga----ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ----Από τις εξισώσεις στο πεντάγραμμο.