X

Κουρουμπλής: να πέσουν οι τόνοι μεταξύ Καμμένου - Φίλη

Τι είπε ο Υπουργός Ναυτιλίας για τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη και όσα απάντησε μέσω του ΑΝΤ1 ο Πάνος Καμμένος.

Ant1news

«Πρέπει να πέσουν οι τόνοι και από τις δύο πλευρές» ανάφερε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, αναφερόμενος στην κόντρα του Νίκου Φίλη και του Πάνου Καμμένου. 

«Νομίζω ότι η κυβέρνηση, μέχρι σήμερα, οφείλει να αναγνωρίσει, να το αναγνωρίσουμε όλοι, ότι η σταθερότητά της είναι και συνάρτηση της στάσης των ΑΝΕΛ οι οποίοι κρατούν δύο χρόνια πολύ μεγάλη σταθερότητα. Πρέπει να πω κιόλας ότι δεν εμπόδισαν, νομίζω, οι ΑΝΕΛ σε τίποτα τον ΣΥΡΙΖΑ να ξεδιπλώσει τις πολιτικές του. Είμαστε όλοι σε μία δύσκολη πορεία. Συντεταγμένοι πάμε» ανέφερε ο Υπουργός μιλώντας στο Real FM.

Στο ερώτημα αν ο κ. Φίλης κάνει καλώς και αναφέρει όσα αναφέρει για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ή σωστά ο κ. Καμμένος λέει ότι ξεπερνά τις κόκκινες γραμμές ο υπουργός Ναυτιλίας απάντησε: «συμφωνώ με τον κ. Φίλη σε ότι αφορά το άνοιγμα του διαλόγου με την Κεντροαριστερά. Αυτό ήταν μία βασική επιλογή μου, πάντα, όπως ξέρετε, αλλά από κει και πέρα δεν μπορεί να χρεώνονται κάποια πράγματα στον Καμμένο και στους ΑΝΕΛ. Ακόμα και οι αγορές και οι εξοπλισμοί, δεν αποφασίζει μόνος του ο Καμμένος, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι και ο Βίτσας, είναι και άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ».

Ερωτηθείς αν με όσα λέει ουσιαστικά στέλνει μήνυμα στον τέως υπουργό Παιδείας να πέσουν οι τόνοι ο κ. Κουρουμπλής είπε: «Ε, πρέπει να χαμηλώσουν οι τόνοι. Και από τον Καμμένο και από τον Φίλη και από όλους».