X

Οικογένεια ξεκληρίστηκε σε φριχτό τροχαίο στην Εθνική (φωτο)

Απίστευτο τροχαίο με τέσσερις νεκρούς και αυτόπτη μάρτυρα πατέρα που είδε τη γυναίκα και το παιδί του να απανθρακώνονται.

Ant1news

Φριχτό τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο 83ο χλμ, στο ύψος του Ύπατου Θηβών.

 Ο οδηγός ενός οχήματος σταμάτησε στο πάρκικγνκ στην άκρη του δρόμου για να πάει στην τουαλέτα, αφήνοντας στο αυτοκίνητό του τη γυναίκα και το μωρό τους.

Την ώρα που έμπαινε στην τουαλέτα, πολυτελές όχημα πέρασε με αυξημένη ταχύτητα και έπεσε πάνω στο όχημα του άνδρα.

Και τα δύο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Η μητέρα και το βρέφος βρήκαν τραγικό θάνατο επί τόπου, ενώ οι δύο επιβαίνοντες του πολυτελούς οχήματος έχασαν επίσης τις ζωές τους.

 

 

Ένας άνδρας εκτοξεύτηκε από το πολυτελές όχημα και σκοτώθηκε, ενώ το δεύτερο – που δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν άνδρας ή γυναίκα, απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο.

 

 

Ο πατέρας του πρώτου οχήματος άκουσε τι γίνεται και βγήκε από την τουαλέτα, για να δει τα δύο αυτοκίνητα κυριολεκτικά διαλυμένα και δυστυχώς χωρίς να μπορεί να βοηθήσει τη γυναίκα και το παιδί του.

 

 

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε το πολυτελές όχημα να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ...», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.gr.